Hayattan Öğrendiklerim!(çok ince anlamlar)

Başlatan elzem, 12 Haziran 2008, 18:02:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elzem

Arzulamanın elde etmekten daha önemli olduğunu...
Tek gerçeğin yaşanılan an olduğunu...
Aynı pencereden bakmanın değil,o pencereden aynı şeyi görmenin önemli olduğunu...
Herşeyin ama herşeyin bir bedeli olduğunu...
Sadakatin pamuk ipliğinden olduğunu...
Paranın değil,güzelliğin her kapıyı açtığını...
Kalabalıktaki yalnızlığın ıssız ada yalnızlığından daha kötü olduğunu...
Öğrenmekten çok,öğretmeyi sevdiğimizi...
Yeteneksizliğin kabahat olmadığını ama bilgisizlik ve öğrenmeye çalışmamanın en büyük kabahat olduğunu...
Bilgisizliği örtmenin en kolay yolunun tenkit etmek olduğunu...
Para ve ünden çok az kişinin yüz çevirebileceğini...
En kötü duygunun pişmanlık olduğunu...
Hiçbir menfaati olmayan insanları övenlerin,onlara iltifat edenlerin gerçek iyiler olduğunu...
En güzel görüntünün elele yürüyen çok yaşlı bir çift olduğunu

öğrendim şu fanii hayattan!(Feridun Hürel)

Peki siz neler öğrendiniz şu hayattan?Haydi hep beraber paylaşalım ne dersiniz? :)
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

ikra42

hayatta en önemli şeylerden birisi bence ahlak...güzel ahlaklı ve inanclı insanlardan hakiki dost olacağını ,,hayatta imkansız diye bir şeyin olmadığıını sadece herşeyin doğru zaman geldiğinde eğer hayırlıysa olacağını öğrendim...

eylül_ferda

ben hayattan sadece şunu öğrendim insanoğlunun yaptığı iyiylkler sadece akılda kalıyor.kötülükler unutulmasada genede iyiliğin yeri bambaşka.insan ölüpgidiyor ama geriye iyiylkleri kalıyor yaptığı hayırlar kalıyor.evet hep iyiylk yapmalıyız insanlar bize kötülük yapsa bile biz erdemli olmalıyız ve kötülüklere bile iyilklerimzle karşılık vermeliyiz.ben hayyatn bunu öğrendim.
İNSAN SEVDİĞİYLE BERABERDİR

ihvan

hiç bir şey öğrenmeidm hayattan...bu yolu bulmak kadar büyük nimet yoktur......tek dileğim son nefes dahil bu hayatan bu yoldan yürümek,kızlarımız gibi şehid olmak...