Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Bir Putçuluk tutulmuş gidiyor

Başlatan adıdagüzel, 28 Mayıs 2007, 05:04:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adıdagüzel

MÜSLÜMAN ŞEHİRLERİNiN TAMAMINDA, KASBALARINDA, KÖYLERİNDE... BİR PUTÇULUK TUTUMUŞ GİDİYOR

bizler kimin zürriyetindeniz putları yerle bir eden ibrahim a.s ın değilmi_?

biz kimin ümmetiyiz bizim peygamberimiz değilmiki eline baltayı alıp Mekke'yi fethettikten sonra Kabe'deki 360 putu tek tek kırmış, yerle bir etmiş ve şu ayeti okumuş:
"De ki, Hak geldi, batıl zail oldu, şüphesiz ki batıl yok olmaya mahkumdur."

biz kimin kuluyuz ki, cenab-ı hak yanlız bana kullak edin yanlız bena ibadet edin demiyormu _?

putlara, heykellere tapanlar, önlerine geçip saygı ve tazim de bulunanlar, bunlara masum gerekçeler gösterseler de, Allah buna hiçbir şekilde izin vermez. Onların Allah katında hiçbir kurtarıcılıkları yoktur.
putların önüne gelip çiçek koymak mumyakmak ona bir nev-i tapmak (ibadet etmek) şirdeğilmi ki _?

HZ. ÖMER (RA) ANLATIYOR :CAHİLİYE DÖNEMİNDE BİZLER HELVADAN PUTLAR YAPAR ,ONLARA TAPARDIK SONRADA YOLCULUK ESNASINDA ACIKINCA ONLARI YERDİK..."

İNSANLAR KENDİ PUTLARINI ÖNCE KENDİLERİ YAPARLAR SONRA DA O PUTLARI ÖNCE KENDİLERİ YERLER ...,

TARİH TEKERRÜR EDİYOR ,
İŞTE ÇAĞDAŞ PUTLAR VE YENİLDİĞİ ANLAR....

PUTLARIN MEDET UMDUĞU SÜRECE PUTLA YATIP, KALIYORLAR İŞİLERİ BİTİNCEDE ÇIKARIP YİYİYORLAR
BİR DE ÇAĞDAŞIZ İLERİCİYİZ SİZ GERİCİSİNİZ DEMİYORLAR MI ?
KİMİN GERİCİ OLDUĞU ORTADA CAHİLİYE DEVRİNNİ YAŞIYORLARDA KENDİLERİNİ KANDIRIYORLAR, ŞU PUTÇULAR NE CAHİL İNSANLAR, Kİ BİR İNSAN ÖMRÜ KADAR BİLE BİR FAYDA VERMEYEN ŞEYLER İÇİN ÖMÜRLERİNİ TÜKETİYORLAR...

HZ. ÖMER DÖNEMİNDE PUTALRINI ÇIKARIP EFİYETLE YERLERMİŞ KARINLARI DOYARMIŞ, BUNLARIN KARNIDA DOYMUYOR KARINLARI DOYMADIĞI GİBİ, AHİRETLERİ BATIYOR ZİNDAN OLUYOR

NE YAZIKKI BÜTÜN BUNLAR ÇAĞDAŞLIK KILIFI ADI ALTINDA YAPILIYOR.
NEDİR BU ÇAĞDAŞLIK İSLAM DÜŞMANLIĞIMI;_? YOKSA MÜSLÜMAN DÜŞMANLIĞIMI _? (şimdi birileri ne farkı var diyecek) İŞTE BÖYLE DÜŞÜNENLER İSLAM DİNİ İLE MÜSLÜMANLIĞI AYIRAMAYANLAR DİN İLE DEVLET İŞİNİ BİR BİRİNDEN AYIRMAYA ÇALIŞIYORLAR. DAHA SONRADA MÜSLÜMANLAR İLE İSLAMI AYIRMAYA ÇALIŞIYORLAR İŞTE BURADA FİLİM ŞERİDİ KOPUYOR.

NEYSE KONUYU UZATMAK İSTEMİYORUM...

MAKSADIM KİMESE ÇAMUR ATMAK VEYA KIRMAK DEĞİLDİR. YANLIŞLARI GÖSTERMEK VE UYARMAKTIR. DEVLETİNE MİLETİNE HİZMET ETMEK İSTEYEN VE HİÇ BİR ŞARTADA FİTNE VE FESADA KARIŞMAK VE BUNLARI DÜZENLEYEN, UYGULAYANLARIN ARASINDA BULUNMAKTAN CENAB-I HAKKA SIĞINIRIM...

"O zamanı hatırla ki İbrahim şöyle demişti: "Ey Rabbim!.. Bu memleketi emniyet içinde kıl. Beni ve neslimi putlara tapmaktan uzak eyle!.. " ( İbrahim Suresi, 35)

ADIGÜZEL
________
ADIGÜZEL

Fatihan

Ahi

Alıntı yapılan: "fatihan"Allah razı olsun.
[glow=yellow,2,300]Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür. – Schopenhaver[/glow]