mizah bölümünün kaldırılması

Başlatan huzeyfe, 29 Temmuz 2004, 14:40:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MÝZAH BÖLÜMÜ KALDIRILSINMI ?

EVET
1 (16.7%)
HAYIR
5 (83.3%)

Toplam Oy Verenler: 0

Oylama kapandı: 29 Temmuz 2004, 14:40:52

huzeyfe

kardeşlerim dünyada bu kadar müslüman eziyet görür iken çeçen kadınlarına tecavüz edilirken filistindeki çocuklara füze atılırken ıraktaki bomba atılırken mizah diye bir anlayışın foruma koyulmamasından yanayım.bunu tamamiyle forumdaki tüm arkadaşlara öneriyorum buyrun herkez ne düşünüyorsa söylesin % lik olarak hesaplanacaksa hesaplansın kaldırılsın.ben istemiyorum belki 1 haftalık bir üyeyim ama şu an mizah çapında yapılan uğraşıların hiçbir amacı olmadığına inanıyorum.
orkaklıkta ar
İlerlemekte şeref var..

Abi-hayat

Belki bacilarimiz kardeslerimizin bizim veremedigimiz bir savasi veriyorlar.. Bizim duadan baska hic bir sey elimizden gelmiyordur..Ama hayat oyle yada boyle devam ediyor..Eger sen herseyin altinda birsey ararsan kesinlikle yemek yeme bir kiyafetten baska kiyafet alma egitimsizleri dusun kendin egitimini birak..Bu mantikla ilerlersen kimseye faydan olmaz...Hayatin iyi yanlarinida gormek lazim..Rabbime sukredip elimizdeki imkanlari en dogru sekilde kullanmaliyiz..Mizahta insanlarin birazcik olsun yuzlerine ufak tebessum konduran bir yer..Kesinlikle kaldirilmasina karsiyim....
.

AngeL_

Huzeyfe kardeş çok hassas bi noktayla bu bölümün kaldırılmasını öne sürmüşsün ama kardeleninde dediği gibi onlar için bişeyleri kaldırmak değilde DUA etmek daha yerinde olur kanısındayım...
Peygamber (s.a.v) "Benim bildiklerimi bilseydiniz az güler çok ağlardınız" buyurmuş ,buna rağmen  tebessümünü hiç eksik etmemiş ...ve mizahımsı güzelliğinide...burda çok sıra dışı şeyler yapılmıyo zaten ..kaldıki kardeşlerim için Oturup kara bağlamak yerine Onların ve İslamın bu sınavında Hakkıyla ve Hayırlısıyla geçmelerine ,selamete çıkmalarına ve imanlarını kuvvetlendirmelerine Dua edelim...gönülden ve dilden...
çok hassas bi şekilde bu konuya değinmişsin ..açıkçası rahatsız oldum böyle yaklaşımınla bu bölümün kapatılmasına...ben kapatılmasını istemiorum ama içimde bi izde bırakmıo değil...yani manevi baskıyıda koymuşsun!
Yıkanlar hatır-ı naşadımı Ya Rab Şâd olsun
Benimçin Nâmurad olsun diyenler Bermurâd olsun

huzeyfe

Alıntı yapılan: "K@rdelen"Belki bacilarimiz kardeslerimizin bizim veremedigimiz bir savasi veriyorlar.. Bizim duadan baska hic bir sey elimizden gelmiyordur..Ama hayat oyle yada boyle devam ediyor..Eger sen herseyin altinda birsey ararsan kesinlikle yemek yeme bir kiyafetten baska kiyafet alma egitimsizleri dusun kendin egitimini birak..Bu mantikla ilerlersen kimseye faydan olmaz...Hayatin iyi yanlarinida gormek lazim..Rabbime sukredip elimizdeki imkanlari en dogru sekilde kullanmaliyiz..Mizahta insanlarin birazcik olsun yuzlerine ufak tebessum konduran bir yer..Kesinlikle kaldirilmasina karsiyim....

angel dediğim gibi hassas bir konu evet.o zaman bizlerde hassas davranalım.kardelen sende maden bu köşenin kaldırılmamasından yanasın görüyorumki yöneticisin.o zaman mizaha verilen önemin dua bölümünede verilmesini sağlayalım.hatta belli ayların belli haftaları dua gecesi düzenleyelim düzenleyin.belli bir haftada tüm forumdaki arkadaşlara haber verlim gece namazına kalkılsın ve dua edilsin.ben mizaha tamamiyle karşı değilim.ama gezerken seviyesiz bazı yerlere rastladım hoşuma gitmedi.gülmek lazım diyen kardeşlerim selahattin eyyub'un kısasını biliyorlardır herhalde.benim diyecek bir şeyim yok azınlıkta olsam bir daha mizah konularına girip mesaj yamamaktan yanayım.bu anketide yönetici olarak sile biliyorsan kardelen sil gitsin.ama şu dua ve gece namazı haftası ile ilgilenirsen sevinirim.
orkaklıkta ar
İlerlemekte şeref var..

Abi-hayat

Huzeyfe iyi hos dusunmussun ama benim o kadar vaktim yok bunu duzenlemek icin su an, bir yaz tatili ciksin ve sen bana agustos sonu tekrar hatirlat ins yapmaya calisiriz..
.