YÜREĞİN DARALDIĞINDA BAŞINI DAYAYACAĞIN BİR OMUZ VARMI?

Başlatan gulru, 17 Ocak 2007, 12:19:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gulru

Eh gerçek dost böyle olur işte.Seneler önce söylenmiş bir şeyi mevzusu açılınca hemen hatırlayıverir. 8)  :wink:                                                                                                       Evet canım gönülden dinlenipte amel edilen şeyler asla unutulmaz..  sarf ve nahve gelince onlarıda sık sık tekrar etmediğimiz için unutulmazlarda üstleri küllenir :roll: inş burada o külleri atarız :wink:  vaktim oldukça  :roll:

hisar

değildir bu bana layık bu bende ,
bana bu lutf ile ihsan nedendir?

diyebildiğim birçok dostum hamdolsun varlar.
üşüncen Gül İse Sen Bir Gül Bahçesindesin...

terazi-08

"Dostun en güzel yönü
O hep iyiyi diler.
Dünya çoktan çökerdi,
Olmasa sen gibiler."

Arada mesafeler olsada bu mesafelerin engel olamadığı,Benimde çok sevdiğim sevilmeye layık saygıya değer çok şükür bir tanecik dostum var.Rabbim dostluğumuzu her daim eder inşaAllah.(AMİN) :wink:  :)

Ahi

[glow=yellow,2,300]Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür. – Schopenhaver[/glow]

İsra

afrah

Alıntı yapılan: "isra"ellerinize sağlık ahi çok güzel :x

evet vede cok dogru :x
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

Esmaulhusna

Ne guzel insanin dostlarinin olmasi...
Canimdan sevdigim dostumu tarihin tozlu sayfalarina sonsuza kadar gommus olsam bile :?
Herseye ragmen basimi dayayabilecegim bir cok degerli omuz var :)
''gerçekçi ol,imkansızı iste..''

Oruc_Reis

Alıntı yapılan: "Esmaulhusna"  Ne guzel insanin dostlarinin olmasi...
Canimdan sevdigim dostumu tarihin tozlu sayfalarina sonsuza kadar gommus olsam bile :?
Herseye ragmen basimi dayayabilecegim bir cok degerli omuz var :)
:roll:  :roll:  :(
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.