Hicri yıl tebriği

Başlatan kenz, 18 Ocak 2007, 20:12:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

1429 cu hicri yilimizi ve mübarek muharrem ayimizi tebrik eder hayirlara ve islami hizmetlerimizin inkisafina vesile olmasini hazreti Allahdan niyaz ederim.

müteallim.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

rahname

-SüHaN-

Amin..Amin inşaAllah..Rabbimiz geçen yılımızı bizden razı olarak ayırsın ve yeni yılımızı da bizlere hayırlı kılsın inşaAllah..Rabbimiz,geçen yıllarda işlediğimiz cürm-ü isyanımızı sevaba tedbil eylesin..Ve bizleri rıza-i ilâhisine mazhar eylesin..Bugünle birlikte açılan yeni amel defterimizi de hayr ve hasenatla doldurtacak ameller yapmamızıda bizlerden yardım ve ihsanını esirgemesin..Hepinizin ve dahi tüm ümmet-i Muhammedin yeni yılını kutluyorum..
''Evladım sen doğru ol, eğri belasını bulur''

enfa

Amin..

Hayırlı seneler..

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Nihle

Hayırlı seneler..
Hakiki hicreti yaşayanlardan olabilmek duasıyla
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..

cevher

Alıntı yapılan: -SüHaN- - 10 Ocak 2008, 13:47:48
Amin..Amin inşaAllah..Rabbimiz geçen yılımızı bizden razı olarak ayırsın ve yeni yılımızı da bizlere hayırlı kılsın inşaAllah..Rabbimiz,geçen yıllarda işlediğimiz cürm-ü isyanımızı sevaba tedbil eylesin..Ve bizleri rıza-i ilâhisine mazhar eylesin..Bugünle birlikte açılan yeni amel defterimizi de hayr ve hasenatla doldurtacak ameller yapmamızıda bizlerden yardım ve ihsanını esirgemesin..Hepinizin ve dahi tüm ümmet-i Muhammedin yeni yılını kutluyorum..
hersey Allah icin olmali,
gül bile Allah icin solmali...

Oruc_Reis

1429senesini mevla hakkımızda hayırlı kılsın sağlık sıhhat afiyet getirsin senemiz ve yeni seneye tüm günahlarımızdan arınmış olrak  dahil olmayı mevla nasip etsin tüm sadakat dostları hepinizin yeni yılını tebrik ediyorum
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.

ilahi aık

AMİİN..

Yüreklerin gül koktuğu,
muhabbetin hayat bulduğu,
gönüllerin bir olduğu,
sevdiklerine gül değil gül gibi yüreğin sunulduğu,
hayırlı  nice yıllar geçirmemiz duasıyla

Muaharrem ayı ve hicri yılımız mübarek olsun ...
Gönül hun oldu şevkinden boyandım Ya RasûlAllah
Nasıl bilmem bu nîrana dayandım Ya RasûlAllah
Ezel bezminde bir dinmez figandım Ya RasûlAllah
Cemalinle ferahnak et ki yandım Ya RasûlAllah

cuhadar

Hz.peygamberimiz ve ashabı mekkeden medineye hicret etti...
Gelin bizlerde GAFLETTEN  uyanıklığa.iSYANDAN tevbekarlığa.DALALETTEN hidayete.MERHAMETSİZLİKTEN şefkate.KÖTÜLÜKLERDEN iyiliklere.NANKÖRLÜKTEN şükretmeye
TEMBELLİKTEN hizmet ehli olmaya
HİCRET EDELİM....

İsra

Alıntı yapılan: cuhadar - 11 Ocak 2008, 03:59:57
Hz.peygamberimiz ve ashabı mekkeden medineye hicret etti...
Gelin bizlerde GAFLETTEN  uyanıklığa.iSYANDAN tevbekarlığa.DALALETTEN hidayete.MERHAMETSİZLİKTEN şefkate.KÖTÜLÜKLERDEN iyiliklere.NANKÖRLÜKTEN şükretmeye
TEMBELLİKTEN hizmet ehli olmaya
HİCRET EDELİM....
&))

Gül_Sultan

Güzel dualarınıza yüzlerce aminler kardeşlerim. Yılbaşımız mübarek olsun.
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.