Mevlid Kandili Tebriği

Başlatan Oruc_Reis, 14 Ocak 2007, 01:49:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sehle

Bu geceyi hakkıyla ihyâ etmek temennisiyle...Kandiliniz mübarek olsun.
الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى

Ay Iıığı

Hayırlı Kandiller Sadakat Ailesi.

eginli

veladet kandilinizi tebrik eder, hayirlara vesile olmasini niyaz ederim...
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.

enfa

Cümlemiz için hayırlara vesile olur inşeAllah..

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

zamansız yolcu

Kandilimiz mübarek olsun inş

osmanli

Alıntı yapılan: suden - 25 Şubat 2010, 14:15:55
bütün sadakat ailesinin mevlid kandilini tebrik ederim.cümle kardeşlerimizin dualarını beklerim.
rabbim rasulümüzün bu kutlu doğum gününün hürmetine cümlemizin dua ve ibadetlerini ahseni kabul ile kabul buyursun.

Lika

Rabbim cümlemizi bu güzel gecenin güzelliklerinden nasibdâr eylesin. Mevlid Gecemiz Mübarek olsun.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

ene abdullah

Değerli kardeşlerim gelmesi ile alemleri şereflendiren,batılı yok edip hakkı getiren,zulmü bertaraf edip adaleti tesis eden peyğamber s.a.v efendimizin veladet kandili tüm islam alemine ve siz değerli kardeşlerime huzur,bereket ve futuhatı maneveyyelere vesile olması dileyi ile en kalbi dileklerimle kandiliniz i tebrik ederim...

mazlum

Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

cennet_nuru

Alıntı yapılan: Fatihan - 30 Mart 2007, 12:30:06

TÜM SADAKAT ÜYLERİNİN VELADET KANDİLİ VE CUMA GÜNÜ MÜBAREK OLSUN.Allah BU GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN.
DUALARDA BULUNABİLMEK ÜMİDİYLE.
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

mustantık

Alıntı yapılan: Asfa - 19 Mart 2008, 14:49:42
Alıntı yapılan: enfa - 31 Mart 2007, 12:05:05
Alıntı yapılan: müteallimbütün kardeslerimin kandilini tebrik eder sefaati rasülüllaha nail olmamizi rabbimdan niyaz ederim.

:x
Allah razı olsun hep birlikte hayırlı nice kandillere inşAllah
Sana gerekli olmayan şey hakkında konuşma. İster akıllı, ister akılsız hiç kimseyle münakaşa etme. Ve kardeşini, anılmandan hoşlandığın şeyle an.
(Abdulah ibn-i Mes’ud)

eginli

Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez.