Otobüste yer vermeme teknikleri (yardım)

Başlatan cezeri, 14 Aralık 2006, 18:44:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azizistanbul

ben birinci durakta veya istasyonda kalabalık vasıtaya binip  gözleri ile yer arayanlara kesinlikle yer vermiyorum.
bindikten 5 dakika sonra inecek olup yer verildiği zaman oturanlara  acayip gıcık oluyorum.çünkü kendisi 5 dakika sonra iniyor yer veren kişi belki son durağa kadar ayakta gidiyor ve kalkan yaşlının yerinede yer veren yaşında biri oturduğu zaman tam evlere şenlik.
جُلُوسُكَ سَاعَةً عِنْدَ حَلَقَةٍ يَذْكُرُونَ اللهَ خَيْرٌ مِنْ عِبَادَةِ اَلْفِ سَنَةٍ

Fatihan

Alıntı yapılan: azizistanbul - 25 Ocak 2009, 13:27:47
ben birinci durakta veya istasyonda kalabalık vasıtaya binip  gözleri ile yer arayanlara kesinlikle yer vermiyorum.
bindikten 5 dakika sonra inecek olup yer verildiği zaman oturanlara  acayip gıcık oluyorum.çünkü kendisi 5 dakika sonra iniyor yer veren kişi belki son durağa kadar ayakta gidiyor ve kalkan yaşlının yerinede yer veren yaşında biri oturduğu zaman tam evlere şenlik.

:)

ilkerakbas52

otobüse binerken içinizden samimi bir şekilde benden sonra kadın,yaşlı v.s kişiler binmesin diye içinizden dua mahiyetinde  geçirmeniz en hayırlısı olur sizin için::::)))bu da en garanti çözümlerden biri olsa gerek...

helps

egri oturup duz konusalim, zaruri durum olmadikca kimse yer mer vermek istmez.en iyisi tak volkmani kulagina bir guzel de gozlerini kapa sonra artik son durakta gozlerini mi acarsin,birine beni uyandir mi dersin gidecegin yere varirsin.ama otobusleri tiklim tiklim konserve gibi dolduranlara hic laf eden yok! memlekette herseye verecek para var da bir su otobusleri cogaltmaya mi para yok,nedir bu vatandasin bitmeyen cilesi,o kadar yorgunluk ustune bi de ayakta yolu gecir,yazik yazik....
Fani dünyada kendini hiç edersen, hep olursun.

-Hz. Mevlana-

Nakkaı

Yaşlının biri genç çocuğu kınar olmuş yer vermiyor diye. Çocuk 'Amca' demiş. 'Siz tereyağı ve saf gıdalarla büyüdünüz biz teryağının yüzünü görmedik, yediklerimiz hep katkılı, sen benden daha sağlıklısın' ayakta durabilirsin demeye getirmiş.  ş2))

helps

Alıntı yapılan: Nakkaş - 10 Aralık 2009, 14:35:45
Yaşlının biri genç çocuğu kınar olmuş yer vermiyor diye. Çocuk 'Amca' demiş. 'Siz tereyağı ve saf gıdalarla büyüdünüz biz teryağının yüzünü görmedik, yediklerimiz hep katkılı, sen benden daha sağlıklısın' ayakta durabilirsin demeye getirmiş.  ş2))

:happy_166: :happy_166:
Fani dünyada kendini hiç edersen, hep olursun.

-Hz. Mevlana-

fasulye

Yer verenlere katiyen oturmamaya özen gösteririm... Ayakta bekleyebilirim diyorum.. Oturuyorsamda kimseye yer vermem..