Kesinlikle Denenmiştir. İnternetten Telefon Bedava.....

Başlatan tarihman, 09 Aralık 2006, 11:21:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarihman

http://lowratevoip.com/getfrommirror...tevoip&lang=en

Evet arkadaşlar. Bizzat kendim de denedim. Türkiye için hem sabit telefonlar, hemde cep telefonları ile bedava görüşme yapabilirsiniz. Buna Avrupa ülkelerinin ve diğer bazı başka ülkelerinde dahil olduğunu biliyorum. Ancak www.lowratevoip.com adresinden bu ülkeleri öğrenebilirsiniz. Bu şirketin merkezinin Almanya olduğu duymuştum. Kullancı adı veriliyor. Bedava Krediniz bitince yeni bir kullanıcı adı alıp, hakkınızı tazeleyebiliyorsunuz. Benim okuduğum kaynakta haftada 200 dakika bedava olduğunu söylüyor. Ancak benimki o kadar sürmedi. Haydi kolay gelsin... Bol bedavalı konuşmalar.

Vuslat Yolcusu

kardesim Allah razi olsun almanyadanda bedavami konusmak

müteallim

ya güzelmis bu tarif denenmistir.sonra degismezse
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

tarihman

Alıntı yapılan: "gurbet diyarindan"kardesim Allah razi olsun almanyadanda bedavami konusmak

EVet Almanya'dan da bedava..

Vuslat Yolcusu

www.lowratevoip.com adresinden aciliyor

Uludag

Listede TR yok veya ihrac edilmis.
TR'yi adam yerine koyan yokki zaten.  :dgnk
Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

asdeg

ya bu görüşmeyi nasıl yapcaz biri (Allahrızası) için yardım edebilirmi

ahmetcoskundag

merhaba,
bedavatelefon.net

adresinden  kontör satın al kısmından talep yapıp 32 tl vererek üye olduktan sonra. 3 ay süre ile ücretsiz ülkeler arası ve Türkiye şehirler arası bedava telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz.
nonoh, poivy , smslisto , voipwise , webcalldirect markaları vardır.
Ben Almanya ile sürekli  konuşuyorum çok memnunum.
Örneğin  bedavatelefon.net adresinden Voipwise programını bilgisayarına download-indirdikten  sonra, bilgisayarına  mikrofon ve kulaklık baglıyorsun.Sana verilen kullanıcı adı ve şifre ile Türkiye ev telefonlarını bilgisayardan telefon gibi arıyorsun. Çok kolay. Sana 10 euro kredi açıyorlar eğer cep telefonu arar isen kontür-kredi düşüyor. Ev telefonlarında düşmüyor.
www.bedavatelefon.net

selamlar

Ahmet