MISYONERIN ITIRAFI !!!(önemli okuyalım ve okutalım)

Başlatan yalnız_kartal, 02 Aralık 2006, 04:14:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yalnız_kartal

bir gün her şey farklı olacak
İlker Çınar o şimdiye kadar birçok Türk’ü Hıristiyan yapmış bir papazdı ama  
artık o bir Müslüman gelin onla yapılan röportajı birlikte görelim neler anlatacak öğrenelim…

Sizi tanıya bilir miyiz?

Ben Tarsus Uluslararası Protestan Kilisesinin Başpapazı, Pastörü olarak görev yaptım.misyonerlik konularında on yıldan fazla eğitim aldım tarsuz’dakı Protestanlık kilisesini de ben kurdum ve burada misyonerlik faliyetlerine başladık.

Müslüman oluşunuzun Pentagonda gündeme getirildiğini açıklamıştınız. Bunun anlamı ne?  doğru söyledim bunu dikkat çekmek için söylemedim. Kiliseler ile siyasi çevreler arasında bağlantılar var,  İçeriden biri olarak, bu bilgileri duyabiliyorum.  
Hatta ölüm tehditleri aldığımı bile söyleye bilirim

Acaba Bush misyoner mi?

Bush’un kendisi dört dört lük bir misyonerdir bizim tatlı dille yaptığımız şeyleri o silahla yapıyor kendini Tanrının askeri sanıyor.

misyonerlik haclı seferinin bir parçası mı?

Tarihte 8 haclı ittifakı düzenlendi ve bunun 9. su silahla değil ve etkileri ise kat kat daha fazla

AB halkına ne diyeceksiniz?

Avrupa Birliği kesinlikle bir Hıristiyan kulübüdür.
AB’li yetkililer Türkiye'ye geldiklerinde ilk önce kiliselere koşarlar. Durumu görmek, Haçlı Seferinin ne aşamada olduğunu anlamak için.
Bize sorular sorarlardı, bizi denetlerlerdi. AB’nin uyum yasaları, Hıristiyanlığa uyum yasalarıdır. Yarım üyelik, şartlı üyelik adı altında bizi yarı sömürge haline getirecekler.  
Şunu izah edeyim ki batıda bulunan her kilisenin programında doğuda misyonerlik faaliyetleri vardır her kilisenin doğu programı bulunur
Türkiye'yi İncil Ülkesi olarak görüyorlar.  

Irak’ı Hıristiyanlar aldı işte.

Asıl vaat edilmiş kutsal Hıristiyan toprakları Anadolu (Türkiye). En önemli 7 kilise buradadır. Tanrı “99 işi ben yapacağım, 1 işi sen yap ve savaş” diyor İncil de  
Buna inanıyorlar.

İncilde tüm kutsal topraklar, Mezopotamya, Anadolu ve Ortadoğu vaat edilmiş. Harran da 48 bin dönüm arazi Amerikalılar tarafından satın alındı! Görmüyor musunuz?

Ciddi misiniz?

Oraların Amerikalılara satılışına aracılık eden emlakçılardan biri kilisemizin üyesidir, tanıdığım biridir yani.

Medyadaki misyonerlik tartışmalarına ne diyorsunuz?

hiçbiri kuru laftan öteye geçmez. Hıristiyan misyonerler gerçeğini çarpıtıyorlar. İnanç özgürlüğü sözü geçince, herkes öyle kalakalıyor. Bu halkı, soytarı durumuna düşürüyor misyonerler.
İnsanların cebine 3-5 bin dolar koyunca, zavallılar her şeylerini satıyor!  
Ayrıca şunu söyleyeyim…
Aslında bir Müslüman asla gerçek Hıristiyan kabul edilmez.

Ne İslam'dan koparıp Hıristiyan yaptığınız insanları Hıristiyan saymıyor muydunuz?

Kesinlikle saymıyorduk. Öyle sonradan Hıristiyan olunmaz.

Ne olunur peki?

Bu bir oyundur. O sadece Hıristiyan gibileştirilmiştir. Hıristiyan’a benzer, kiliseye gider ama esasen Hıristiyan değildi.Ona yetki ve görev verirdik. Üç beş kuruş da verince kölemiz haline gelirdi. Onun her şeyi oluruz artık. Öl desek ölecek.  

MAKSAT, TÜRKİYE’Yİ ELE GEÇİRMEK!  

Madem insanları Hıristiyan saymıyordunuz, neden Hıristiyanlığa davet ediyordunuz? Maksat neydi?  

Maksat sadece Türkiye’nin Hıristiyanlaştırılması değil, zenginliklerine sahip olmaktır. Bir insan Hıristiyan olduğu zaman, o Hıristiyanların oyuncağı olur.

Her şey için çok teşekkür ederim İlker bey

Evet Türkiye her şeye sesiz kalıyoruz ama bunlara sessiz kalmayalım bu vatan bize emanet…

(Bu yazılanlar kesinle bir hayal ürünü değildir…)

yalnız_kartal

Harranda alınan toprakların yanında hızla yurt dışından özelliklede güneydoğu anadoluya hızla hrstiyan göçü başlamış durumda..

bunu bizzat o şehrin halkından şaşkınlıkla dinlemiştim!

Bir zamanlar ayrıldıkları evlerine,şehirlerine yeniden dönen hirsiyanlar için evler boşaltılıyor!!! Güneydoğuanadoluda birçok yerde bu göç gerçekleşmiş durumda!!

Bunun yanında anlatılanlar gibi maalesef birçok kişi bu faaliyet sonucunda para ile de olsa (!) hrstiyanlaşıyor hızla!!!

Ve kısa bir not daha:

Özellikle Mardin bölgesinde ABD eski süryani köylerine ekip yollayıp,kilislerini araştıyor!

ve son olarak da en çok da insanın içini yakan;

Misyonerler taze beyinlere de el atmış durumda!!!

Türkiyede birçok yerde gizlice yahova şahitlerinin vakıf adı altında
açtıkları " ÇOCUK YUVALARI " var.!!!

Bunlardan biri de İstanbul Avcılardaki ASLANCIK ÇOCUK YUVASI...

bunları kapattırıp,itiraz dahi edemiyorsunuz...

Allah sonumuzu hayretsin..