Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Andımız...

Başlatan Esmaulhusna, 06 Ağustos 2006, 21:23:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Esmaulhusna

ANDIMIZ

Kendi özgür irademle işittim ve itaat ettim diyerek kabul ettiğim bu esasların gereklerini yerine getireceğime;

Bu nedenle öncelikle Kur’ani esaslar doğrultusunda Mü’minlerle bütünleşeceğime;

Bütünleşip cemaat olduğum Mü’minleri veli ve sırdaş edineceğime;

Beraber olduğum Mü’min kardeşlerimi kendi öz nefsime tercih edip, o kardeşlerimi canımdan çok seveceğime;

Mü’minlerle olan birlikteliği zedeleyecek hareketlerden kaçınarak emrolunduğum gibi dosdoğru hareket edeceğime;

Mensup olduğum dinimin yücelmesi için yolunda zaruri ihtiyaçlarımdan arta kalan tüm malımı vereceğime;

Allah için cihad etmeyi babamdan, anamdan, çocuklarımdan, eşimden, hısımlarımdan, kazandığım mallardan, evim barkımdan, değer verdiğim dünyevi her şeyden üstün tutacağıma, malımı ve canımı Allah için vereceğime;

Kur’an ve sünnet ölçüsünde olduğu sürece verilecek her görevi ve emri seve seve yerine getireceğime, bu konuda en ufak bir sıkıntı duymayacağıma;

Kur’an’a sımsıkı sarılarak elimden geldiğince davet görevimi yapacağıma;

Küfre karşı yalnız Kur’an’la cihad edeceğime;

Yaşadığım toprak üzerinde davetimin önü kapanıp hayati tehlike söz konusu olduğunda ya da şartlar gerektiğinde hiçbir sıkıntı duymadan Allah için hicret edeceğime;

Allah’ın hükmünü özelde üzerinde yaşadığım topraklar üzerinde, genelde tüm dünyada egemen kılmak için yani yeryüzünde fitne kalmayıp, Din yalnızca Allah’ın oluncaya kadar çalışacağıma;

Bu uğurda başıma geleceklere sabrederek direneceğime;

Daima cihada hazırlıklı ve uyanık olup, Allah’tan ittika edeceğime;

Küfre ve zulme en ufak bir meyil duymadan, kafir zorbalara taviz vermeden safımı netleştirerek kafirlere karşı onlar Allah’ın hükmüne dönünceye kadar buğz ve düşmanlık besleyeceğime;

İslam’ın insanlara duyurulması için gece gündüz demeden gizli ve açık olarak çalışacağıma;

Tamamen gönülden kabul edip biat ettiğim bu ilkeleri Allah’a ve Mü’minlere söz verdiğimin bilincinde olarak ölünceye kadar sürdüreceğime;

Ve Rabbimiz bizi doğru yola ilettikten sonra, kalplerimizi eğriltme, bize katından bir rahmet ver, şüphesiz Sen bağışlayansın deyip Allah’tan yardım dileyeceğime;

Allah’I VE MÜ’MİNLERİ ŞAHİT TUTARAK SÖZ VERİYORUM !      

“ HAYAT BIR UYKUDUR, öLÜNCE UYANIR INSAN; SEN ERKEN DAVRAN ÖLMEDEN ÖNCE UYAN...”    
Dostlar dostlari icin yazmislar; bizler bulduk onlar adina aktariyoruz.
Allah cumlemizden razi olsun...
HER SEY GONLUNUZCE OLSUN

MUHAMMED YUSUF ISLAMOGLU
''gerçekçi ol,imkansızı iste..''

Oruc_Reis

Allah razı olsun kardesım  
selametle
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.

yaı14

“ HAYAT BIR UYKUDUR, öLÜNCE UYANIR INSAN; SEN ERKEN DAVRAN ÖLMEDEN ÖNCE UYAN...

YA  HARİKA  BİR  SÖZ  VE  HARİKA  BİR  YAZI  TEBRİK  EDERİM  ÇOK  GÜZEL ... :x
YALANSIN  DÜNYAA ,  YALANSIN .......