Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kim Terörist Ben mi?

Başlatan ebuzerr, 24 Temmuz 2006, 15:54:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ebuzerr

Kim Terörist Ben mi?
www.Dam3rap.com/erhabe.wmv

Yukarıda vermiş olduğum linkteki klibe bakmanızı öneriyorum...
Allah'a emanet olun selametle...

ebuzerr

Siyonizm = Kan ve Gözyaşı

Lübnan'dan içler acısı görüntüler ve işte katil İSRAİL.
Lübnan'da hayat felç oldu. An geçmesin ki bir bomba düşmesin. An geçmesin ki bir çığlık yükselmesin semaya.

Çocuklar, yaşlılar, kadınlar katil İsrailin katil füzeleri, bombaları altında can veriyor. Zulüm devam ediyor.

Dualar Lübnan için!

Dualar Filistin için!

Dualar Irak için!

Dualar tüm müslümanlar için!

Dualar Türkiye için!

Biz Lübnanız, Lübnan bizim. Ölenler ise kardeşlerimiz. Lübnan yalnız değil, biz Lübnandayız dua askerlerimizle...

http://rapidshare.de/files/26600472/lubnan.wmv.html

ebuzerr

Zillet Bizden Uzaktır.....

Küresel iblisler ve onların sömürge ülkelerdeki yerli işbirlikçileri muvahhidin konuşma dilindeki bir takım kavramları kendilerini ifade ederken kullandıklarını görmekteyiz. Bu kavramlarla çoğu zaman kendi varlıklarının meşruiyetini ifade ederler. İşte hemen her dönemde kullanılan, küresel iblislerin kullanmaktan vazgeçemediği izzet kavramının zıddı olan zillet kavramı da bunlardan biridir.

İzzet ; mağlup olmayan galip demektir. Esasen muvahhidi dünya görüşünde izzet sıfatı alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur. Dilediği herkese izzeti verir Ya da zıddı olan zilleti. Bu ise Rabbani olan sünnetin beşer fıtratındaki inkişafı ile alakalıdır. Bireysel ve toplumsal yasaların alemlerin Rabbi olan Allah'ın dilediği şekildeki işletilmesi izzeti, aksi ise zilleti beraberinde getirecektir. Kim insanlara dayanarak izzet kazanmaya çalışırsa Allah onu zelil kılar. Hz.Hüseyin(as) "Zillet bizden uzaktır" derken yaşantısıyla dayanağını da ortaya koymuştur. Hor ve hakir olma, alçalma, küçülme, aşağı düşme, miskinlik gibi anlamlara gelen zillet kavramı Muvahhid için tasavvur dahi edilemez.

Mabudları zelil olanların kendileri de zelildir. Allah'ı hakkıyla taktir edip boyun eğen bir gönül zillet içerisinde olamaz. Çünkü Alemlerin Rabbi olan Allah izzet sahibidir. Halbuki beşeri felsefelerin rableştirdikleri kişi ve değerler bu izzetten uzaktır. Onlara göre sahip olunan maddi güç, toplumsal refah, en son teknoloji,en modern silahlara sahip olmak, tüm dünyada sömürge kurmak velhasıl küresel bir güç olmak izzet için yeterli olabilir. Oysa esas izzet hayatın merkezine vahyi oturtup, onun gölgesinde bir yaşam sürebilmek, pratik hayattaki bir çok ilaha değil Alemlerin Rabbi olan Allah'a kul olabilmektir. Beşer fıtratının muhtaç olduğu izzette budur zaten. Kur'an bize "O gün, öyle yüzler vardır ki, zillet içinde aşağılanmıştır". (Gaşiye Suresi, 29)

Yine Kur'an İblisin Adem (as)'a secde etmeyiş gerekçesini onun dilinden beşer fıtratına sunmakta;”(iblis) dedi ki: ”Ben ondan daha hayırlıyım. Beni ateşten yarattın, onu ise çamurdan yarattın.(Allah)”Öyleyse oradan in, orada büyüklenmen senin(hakkın) olmaz. Hemen çık. Gerçekten sen, küçük düşenlerdensin.”(Araf-12-13) İblisin bu tavrı ilahi hitaba karşı hemen her dönemdeki şeytanizmin tavrıdır. Bilginin kaynağı olarak vahyi görmek izzetli duruşun ifadesiyken; vahyin gölgesinden uzak bir yaşam biçimi de beraberinde zilleti getirecektir.

Küresel İblislerin bugün Irakta, Filistinde ve sair Ortadoğu halklarının üzerinde estirdiği terörize faaliyetler esasen güce dayanan sözde zelil bir medeniyetin Vahyi esas alan söz medeniyetiyle savaşımlarından başkası değildir. Bu savaşımda görülen işkenceler,ambargolar, tutuklamalar zilletin değil izzetli duruşun ifadesidir. Muvahhidi gönüller yaşadıkları cahili toplumlarda peygamber (as) ın ortaya koyduğu nebevi metodu tedric-tertil ekseninde adım adım uygulamadıkça ümmetin üzerinde estirilen zillet bulutlarından kurtulmak mümkün olmayacaktır. Asıl zillet vahyin ortaya koyduğu direniş bilincine varamamaktır. Mücadeleyi küresel iblislerin telkin ettiği sınırlar çerçevesinde sürdürmek, herşeye rağmen bunda inat etmektir. Uzlaşı ve islahati metodları ümmetin önüne koymaktır.

"Heyhat zillet bizden uzaktır!" Küresel iblislerin tüm asimilasyon politikalarına, mevcud tağuti sistemlerin ılımlı İslam projeleri çerçevesinde ümmetin evlatlarına akıttıkları milyon dolarlara rağmen zelil yaşamaktansa aziz bir şekilde yaşamayı istiyoruz. Müslüman olarak yaşamak ve Müslüman olarak ölmek istiyoruz. Biliyoruz ki bu kimlik bizim her şeyimizdir. Küresel iblislerin giydirmeye çalıştığı zillet elbisesini değil, vahyin ortaya koyduğu Resül (as)'ın hayatıyla şekillendirdiği izzetli bir yaşantı istiyoruz. Resül(as) ın yaranı İmam Hüseyin(as) gibi haykırıyoruz;

“İzzetli bir şekilde ölmek, zilletle yaşamaktan daha iyidir.”

Ve duamız odur ki;

“...Rabbimiz, üzerimize sabır yağdır, adımlarımızı sabit kıl(kaydırma) ve kafirler topluluğuna karşı bize yardım et.”(Bakara-250)

“...Rabbimiz, üstümüze sabır yağdır ve bizi müslüman olarak öldür.”(A'raf-126)