Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Ayda Ezan Sesi

Başlatan sıla34, 21 Temmuz 2006, 22:54:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sıla34

ARKADAŞLAR HEPİMİZ BUNU BİLİYORUZ FAKAT BEN YİNEDE YAZMAK İSTEDİM.YORUMSUZ OLARAK....
Ay'a ilk ayak basan Neil Armstrong,toprağın kahverengi,gri ve biraz yapışkan olduğunu içinde camsı tanecikler bulunduğunu Dünya'ya bildirirken birden dondu kaldı.Kısa bir sessizlikten sonra tekrar Dünya'ya seslenen astronot"Bir takım sesler duyuyorum.Garip.Çok garip..."diyordu.
Bu duyulan garip ses EZANDAN başkası değildi.
"Amstrong'un Ay'da duyduğu ses,günde beş vakit okunan ezandan başkası değildi.Bunu 1983'te Mısır'da bir konferans esnasında tekrar işiten Amstrong hayret ederek sesin ne olduğunu sordu,EZAN sesi olduğunu öğrenince Ay'da duyduğu sesin bu ses olduğunu söyledi"
BİRBİRİMİZİ BAĞIŞLAYABİLMEDEN ÖNCE,BİRBİRİMİZİ ANLAMAMIZ GEREKİR...

cilek

ardından müslüman oldugunuda söylerlerdi nekadar gerçek bilmiyorum  :(
AllahU EKBER

muhacir

bu konuyla ilgili ropörtaj okumuştum.müslüman olmamış.
şimdi ismini hatırlayamadığım nasa da görevli, Aya'a gidişlerini teknik uzmanı mısırlı bilim adamyla yapılan bir ropörtajdı.
yeni şafak gazetesinin arşivlerine bakılabilir.
amâ ve hırsa uyup nefs ile mahkûr olma,
Rahatın zâil olur,nâmı meşhur olma,
Sohbet-i Arif-i Billah'a eriş, dûr olma,
Saltanat-ı Mesned-i Dünya ile mağrur olma.

antepli

paylaşım için teşekkür ederiz sıla34.bu arada aramıza HOŞGELDİN.SEFALAR GETİRDİN :wink:
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

ERSIN BABA

ayda ezan duyulmuş deniyor.doğrudur çünkü Allahın gücü her şeye yeter.ezanı kainatın diğer başından bile duyurma kudretine sahiptir la ilahe illAllah muhammedürresulullah.
AYATIN HER ANI YAŞAMAYA DEĞER

osmanlı

stüdyo çekimi ile aya gittik dediler ama neyse ...yiyelim bari (armstrong hasso bir yahudidir. onlara asla inanmam)
Devrimci akıla sahip olanlar, luciferin yeni dünya düzenini yemezler...

kerbela34