Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Nasıl Bir Bayram Şekerisiniz ?

Başlatan duha, 09 Aralık 2008, 18:16:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Devri Âlem

Sütlü-Çikolatalı Şeker
Sizin için bayram kutlama demektir, nostaljik ve geneleksel şekilde kutlanması gerektiğini düşünürsünüz. İçinizdeki çoçuğun dışarı çıkmasına izin verdiğiniz nadir zamanlardan biridir. Bayramların sihirsel bir yanı olduğuna, küskünlerin birbiri ile barıştığı, torunların ninelerinin, dedelerinin elini öptüğü, kalabalık sofralarda beraberce yenilip içildiği, herşeyin gözünüze çok daha güzel göründüğü zamanlardır. Bu bayramda da umarız sevdiklerinizle gönlünüzce vakit geçirirsiniz.

اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ

setre

Dün gezinirken görmüştüm bende bu testi, aynı sonuç çıktı bendede yoksa biz kardeşmiyiz :p
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

duha

Alıntı yapılan: Tuğra - 10 Aralık 2008, 04:12:03
Sütlü-Çikolatalı Şeker- aynı çıktı bir yanlışlık olmasın  e52))

Yok hepsi aynı değil Bitter çıkanlarrda var yani  za1)) :dha:
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

THE IMAM

banada akide şekeri çıktı ilginçç

cennet_nuru

bende de sütlü-çikolatalı şeker çıktı galiba hepimiz kardeşiz :) zaten sadakatte hepimiz kardeşiz ki :)
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

nirvana

Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana