Sadakat forumumuzun yeni adresi SadakatForum.Com

Başlatan Miftahulkuluub, 18 Temmuz 2013, 21:37:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Miftahulkuluub

Url yapıştırmada sıkıntı yok.

Resim eklemedeki sorunu hallettik.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

mazhar

http://cdn.yenisafak.net/site/615x326/misir02a4dea47b.jpg

bu yazıyı url nin içine yapıştırıyorum ekle diyorum ama bir şey çıkmıyor...

Miftahulkuluub

İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

Mücteba

Alıntı yapılan: mazhar - 22 Temmuz 2013, 01:54:40Resim eklerken aşşağıdaki hatayı verdi. Dosyanın yükleneceği dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yöneticiler ile iletişime geçin. Tamam düzeldi teşekkürler.

Forum editör çubuğunun en sağında yer alan text editör simgesi "Görünümü Değiştir"'e tıklarsanız eklenen kodu görebilir veya yeni tag ekleyebilirsiniz.

mazhar

Teşekkür, şimdi tekrar bir gönderme-ekleme yapayım bakalım olacak'mı ?

ihvan

cennet_nuru

O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

mazhar

Arkadaşlar benim bilgisayarım'mı ağır çalışıyor, yoksa site de bir yavaşlama'mı var? Sadakat net de tıkladığım konuları açamıyorum en az iki dakika sonra açılıyor. Başka sitelere girdiğimde bu sorunla karşılaşmıyorum. Site yönetimimi bir el atarsa iyi olur.

güher

bi sayfadan diğerine e az 5-10 dakikada geçebiliyorum probleme müdahale edilse fena olmicak..
"Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun.." - Hz. Ömer

mazhar

Demek herkes de bu problem var. Teşekkürler.

omur

Evet, sadakatforuma giriş bile yapamıyorum bazen. Teknik problemler biran once halledilirse çok makbule geçer. Yeterli istifade edemiyoruz. Sürekli takılmalar var.  a25))

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Gül_Sultan

Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

leyya

Evet sayfalar arası geçiş yapılırken biraz kasılma var..

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah
Başaramassan bir daha dene, bir daha dene..Bir daha..Bir daha..Bir daha dene...
Unutma ''pes etmek intihar etmek'' gibidir...

Şecaatli

Sitemiz hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah...
Neden mi mutluyum?.Çünkü Allah var, sıkıntı yok!
Gerisi imtihanımdır.

Bir ayet:"Olur ki, siz bir şeyden hoşlanmazsınız;
oysa o, hakkınızda hayırlıdır.Olur ki, siz bir şeyi seversiniz;ama o, sizin hakkınızda bir fenalıktır.
Allah bilir, siz bilmezsiniz. " (BAKARA SURESİ-216)