Sadakat forumumuzun yeni adresi SadakatForum.Com

Başlatan Miftahulkuluub, 18 Temmuz 2013, 21:37:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Miftahulkuluub

Değerli dostlar 10 yıldır sadakat.net sitemizin içerisinde sadakat.net/forum olarak devam eden forumumuz bundan böyle;
Sadakatforum.com adresi altında faaliyetine devam etmektedir. Sadakat.Net sitemiz tamamen bilgi amaçlı kütüphane tarzında faaliyetine devam edecektir. Google ve diğer aramalarda bütün sonuçlar yine buraya yönlenecektir. Hepimize hayırlı olsun
. :)

Not: Forum altyapı olarakta değişmiştir. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bu başlık altında bildiriniz!
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

uzman.

uzman.

mazhar

Ellerinize sağlık. ilk bakışta güzel görünüyor. Özellikle konu başlıklarının kırmızı ile yazılması sayfaya bakarken,ararken kolaylık sağlıyor.

mazhar

Resim eklerken aşşağıdaki hatayı verdi.
Dosyanın yükleneceği dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yöneticiler ile iletişime geçin.

Tamam düzeldi teşekkürler.

omur

İsra

gül-i gülzar

ama favori konularimiz görünmüyor  :usgunn:

adıgüzel

Doğrunun doğruluğu bütün sülalesine akseder hepsini hayra götürür.

BT 857

Ya ben herzamanki gibi sayfayi goremiyotum. Nezamdir giriyorum hatavar diyor. Suanda sadakatforumdan girdim. Herzaman cikan o ilk sayfa yok.
Yardimci olurmusumuz.
LA TENSENA

BT 857

LA TENSENA

İsra

sistem henüz tam oturamadığı için ara ara aksaklıklar olabilir

mazhar

Ana sayfada yazılan konuların çıktığı tablo da, karışıklık var. Boşluk ve ayrım yapılması, eskisi gibi ve ya ona yakın olması,aralarına çizgi koyabilirseniz. çok memnun oluruz.

mazhar

Resim ekleme yapamadım. Url yapıştırıyorum yine olmuyor. Eskisi daha kolaydı... bilginize...