Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Manevi Tefsir

Başlatan ilmetsvik, 08 Ekim 2011, 22:27:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilmetsvik

Kasas27   Allahu Teala  Sana Nasıl İyilik Yaptı  İsze  Sende  Ona  Öyle İylil  Yap..  Şimdi  Efendim  Bu  Ayette  Esasen  Zekata  Tealluk  Eder    Açmaya  Gerek  Yok  Anlıyorsun8uz..  Manevi  Boyutu  İse.. Allahu Tealaya  İhsan  Eylke  Tıpki  Onun  Sana  Eylediği  Gibi:((nasılmı...  İşte  ..

Allahu Teala  Şimdiki Gibi  Kıdemdede  Tek  İdi  . Varlığı  Kendinden  İdi.   Bu  Laaaaaaa  İ  Laaaahe İllallaah  Demektir  Ondan  Başka  Mevcud  Yoktur..  Varlıkta  Yoktur  Ancak O Vardır. Ama  Allahu Teala  Seni  Yaratıp  Dünyaya  Gönderince  Sanki  Bi R Ortaklık  Oldu  Dimi  Şirketlik  Oldu..  Allahu  TeaQla Var..  Sende  Ben  Varım  Diyorsun  Bu  Zemin,i  Sana  Kim  Hazırladı  Allah  Cc..  İşte  Buda  Allahdan  Sana  Bir  İyilik  Ve  İhsan Oldu..   Ama  Bunu  Hemen İade  Eyle  Ya  Nasıl  O  Sana  Varlık  Vererek  Sanki  Ortaklık  Oldu  Mevcud  Bakımından
S Ende Hemen  Nefsini  Yok Eyleki  ...ene...  Ler Gitsin  Sadece  O  Kalsın     Ve  Sende Bu  Şekilde Allahın  Sana Yaptığı  İhsana  Bu Şlekilde  İhsan  Eyle....

Yönetici Mesajı

Alıntı YapKanun No: 3
* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir. Mesajların tamamında yazı karakterini kalınlaştırmak (b karakteri haline getirmek) genel görünüm için uygun değildir. B karakteri (yani kalın yazı şekli) mesaj içerisindeki önemli cümle veya kelimelerin vurgusu için kullanılmalıdır.[/color]

http://www.sadakat.net/forum/forum_kurallari_duyurular-b61.0/

mazhar

Aleyküm selam,Öncelikle aramıza hoş geldiniz.Ben yönetiçi değilim ama size hatırlatmak için yazıyorum Forum kurallarını alt üst ettiniz!.Aşşağıda verdiğim link'e tıklarsanız göreceksiniz.

Kanun No: 3
* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir. Mesajların tamamında yazı karakterini kalınlaştırmak (b karakteri haline getirmek) genel görünüm için uygun değildir. B karakteri (yani kalın yazı şekli) mesaj içerisindeki önemli cümle veya kelimelerin vurgusu için kullanılmalıdır.

http://www.sadakat.net/forum/forum_kurallari_duyurular-b61.0/

ilmetsvik

inanın ben pek formlara  üye  olmam..  ama  sizin sayfanızdayım ben artık. tasavvufi ince  ilimler  ne varsa  burada  bulunabilmektedir..  hakkınızı helal buyrunuz. ziraben  tamamen yabancıyım form adablarına