Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Nanomatik çamaşır topu kullanan var mı?

Başlatan Mücteba, 09 Ağustos 2011, 03:42:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mardin

annem almış bir işe yaramıyor dedi. beraberinde deterjan ve yumuşatıcı  koyduğunu söyledi.topta makinanın süsü oldu anlıyacağınız.
ibadetin eftali devamlı olanıdır.

mazhar

Malesef bir şekil de Türk halkının üzerinde yeni üretilen bu tür şeyler deneniyor...Başarılı olurlarsa  çok iyi,olmazsalar da sıkıntı yok kendileri para kazanıyorlar...bizler de kobay olarak kullanılıyoruz...

tarihman

Alıntı yapılan: harehare - 17 Ağustos 2011, 20:26:23
ben iki aydır kullanıyorum çok memnunum hepinize tavsiye ederim en azından deterjanlarla çevreye ve doğaya zarar vermiş olmuyorum . Sonuçta hepimiz çevremizide kendimizide korumakla yükümlüyüz. Benimde alırken şüphelerim vardı ama şimdi ne deterjan ne yumuşatıcı kullanmadım.

Bir defa yazıp kaybolduğuna bakılırısa, bu kişi de firmanın elemanlarından.... :)

tarihman

Alıntı yapılan: azizistanbul - 20 Nisan 2012, 15:47:40
Alıntı yapılan: harehare - 17 Ağustos 2011, 20:26:23
ben iki aydır kullanıyorum çok memnunum hepinize tavsiye ederim en azından deterjanlarla çevreye ve doğaya zarar vermiş olmuyorum . Sonuçta hepimiz çevremizide kendimizide korumakla yükümlüyüz. Benimde alırken şüphelerim vardı ama şimdi ne deterjan ne yumuşatıcı kullanmadım.

ilk mesajlarda  ; bilgisayar başında bekleşen, bekleşipte googlede ürününün adını durmadan aratan. Leht'te veya alayhte yazılara anında mesaj yazan  hayalime düşer

Aynen...

mazhar

Alıntı Yap
Bir defa yazıp kaybolduğuna bakılırısa, bu kişi de firmanın elemanlarından....

Veya Nanomatik den kar sağlıyan bir kişi...
Problem değil sağlasın ama bizim bura da yazdıklarımıza da Nanomatik işletmecileri cevap versinler....
Ürününe güvenen anında haklı olduğu şeyi savunur...Varsa bilim,teknik,ilmi açıklamaları buyursunlar...