arkadaşlar bana mal mülk satışını kolaylaştıracak dua lazım ?

Başlatan ümmetolmak, 02 Nisan 2011, 18:21:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ümmetolmak

arkadaşlar bana mal mülk satışını kolaylaştıracak dua lazım ? ist beylikdüzü gürpınardaki 2.1 sıfır orturuma hazır dairemi acil satmam lazım
ey AllahIM beni senden senin cemalinden ayırma

Mücteba

Hayırlısı ile olması için her derde deva Yasin-i Şerif hatmi ...
Mühim bir işin hallolması için dört defa Enam Süresi ...

müteallim

Alıntı yapılan: ümmetolmak - 02 Nisan 2011, 18:21:21
arkadaşlar bana mal mülk satışını kolaylaştıracak dua lazım ? ist beylikdüzü gürpınardaki 2.1 sıfır orturuma hazır dairemi acil satmam lazım

vakia süresini cok oku
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Mücteba

Alıntı yapılan: müteallim - 04 Nisan 2011, 19:02:27
Alıntı yapılan: ümmetolmak - 02 Nisan 2011, 18:21:21

vakia süresini cok oku

Konuyla ilgili araştırmalar yaparken, Mecmuatül Ed'ıyye diye bir eserde;

"Satılmayan bir metaın(malın) üzerine bu dua 7(yedi) defa okunursa Allah(cc) izni ile o meta(mal) 2(iki) gün içerisinde satılır."

şeklinde bir bilgi geçiyormuş. (Bu dua dediği Karınca duası) Ben böyle bir eseri ilk kez duydum. Bu esere güvenebilir miyiz?

http://www.sadakat.net/forum/islamgenel/karinca-oldurmek-ve-karinca-duasi-t11436.0.html

okanliptus

ümmetolmak

Allah razi olsun cümlenizden vakıa yı ve mülk  ve yasin i okumadan hiç yatmam enam suresini bilmiyordum onuda okurum inşAllah  sağolun  herşeyin hayırlısı

arkadaşlar 1o5 metrekare  beş katlı binanın üçüncü katı  sıfır beş aydır kendim oturuyorum 115 bin lira istiyoruz  ailemle oturacağım için dubleks alıcam şu an bir dubleks buldum o yüzden acil yazdım kaçırmak istemediğimden  hayırlısı bakalım
ey AllahIM beni senden senin cemalinden ayırma

omur

Alıntı yapılan: Mücteba - 04 Nisan 2011, 22:54:09

Konuyla ilgili araştırmalar yaparken, Mecmuatül Ed'ıyye diye bir eserde;

"Satılmayan bir metaın(malın) üzerine bu dua 7(yedi) defa okunursa Allah(cc) izni ile o meta(mal) 2(iki) gün içerisinde satılır."

şeklinde bir bilgi geçiyormuş. (Bu dua dediği Karınca duası) Ben böyle bir eseri ilk kez duydum. Bu esere güvenebilir miyiz?

http://www.sadakat.net/forum/islamgenel/karinca-oldurmek-ve-karinca-duasi-t11436.0.html

Evet bu esere güvenebilirmiyiz kardeslerimizden bilen var mi?

mazhar

Alıntı YapSon devir dersiamlarından birinin, kendi el yazısıyla tashih ettiği “karınca duası”nın bizzat şahidiyim. Sonraları Fazilet Neşriyat tarafından da basıldı. Halen mevcut olduğunu biliyorum. Eğer tamamen uydurma ve lüzumsuz bir şey olsaydı, o metni niçin tashih edecekti o büyük zât, diye düşünüyor ve inanıyorum...

Eser hakkın da bilgim yok ama dua makbul olduğuna göre...

Bu arada, verilen linkdeki Karınca duasının orjinali bendedir...!

omur

Alıntı yapılan: mazhar - 23 Mart 2012, 23:41:40
Alıntı YapSon devir dersiamlarından birinin, kendi el yazısıyla tashih ettiği "karınca duası"nın bizzat şahidiyim. Sonraları Fazilet Neşriyat tarafından da basıldı. Halen mevcut olduğunu biliyorum. Eğer tamamen uydurma ve lüzumsuz bir şey olsaydı, o metni niçin tashih edecekti o büyük zât, diye düşünüyor ve inanıyorum...

Eser hakkın da bilgim yok ama dua makbul olduğuna göre...

Bu arada, verilen linkdeki Karınca duasının orjinal çekim hakkı bendedir...(Yani o yazıyı ben fotoğraflayım internete koydum).Sadakat net de benim paylaştığım resmi almış ve kullanmış Helal olsun...

Allah razi olsun. Saniyorum hizmet için internete koydunuz?

mazhar

Alıntı YapAllah razi olsun. Saniyorum hizmet için internete koydunuz?

Cümlemizden Allah razı olsun.Başka bir site  de  paylaşmıştım. Karınca duası konusu geçti...ben de Nikon(reklama giriyor) makinamla amatörce bir çekim yapıp ekledim şimdi bu yazı paylaşım olunca resimi görünce çok şaşırdım...
Ben de  kendi reklamımı yapmış oldum..

Alıntı YapSaniyorum hizmet için internete koydunuz?
Allah rızası için,Müslümanlar faydalansın diye...

omur

Alıntı yapılan: mazhar - 24 Mart 2012, 08:30:29
Alıntı YapAllah razi olsun. Saniyorum hizmet için internete koydunuz?

Cümlemizden Allah razı olsun.Başka bir site  de  paylaşmıştım. Karınca duası konusu geçti...ben de Nikon(reklama giriyor) makinamla amatörce bir çekim yapıp ekledim şimdi bu yazı paylaşım olunca resimi görünce çok şaşırdım...
Ben de  kendi reklamımı yapmış oldum..

Alıntı YapSaniyorum hizmet için internete koydunuz?
Allah rızası için,Müslümanlar faydalansın diye...

Ellerinize saglik. Tesekkür ederiz.