lutfen yardim edin .... Asiri Allah korkusu ?

Başlatan guzellik, 22 Mart 2012, 16:14:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

guzellik

tk1978

Müslümanlarin malesef bilip bilmeden her önüne gelenleri okuma gibi bir adetleri var. Bu yanlis. her okudugunuz Virdlerin, Esmalarin, Ayetlerin Vazifeli Ruhaniyetleri var. Siz izinsiz(Bu izin Mürsidi Kamil olan bir zaat´dan veya onlara tabi olan evlatlarin´dan alarak okunur) izinsiz olarak okumaya basladiginiz vakit, bagzi karsilasmak istemediginiz sonuclar dogura bilir. bu yüzden okumak istiyorsaniz, Ihlas, Salavat, istigfar, besmele leri okumakda fayda var. Kas yapamayim derken, göz cikarta bilirsiniz. Bu bir cok kere tecrübe ile sabitdir!

guzellik

biliyorum bunari onume gelen okuma deil ....iznim var elh ama sozumu tutamamaya basladim..

tk1978

ne okuyorsunuz? hangi virtler bunlar? kim verdi bu izni size veya tavsiye etti?
Yukardakilerini mutlaka önemseyin ve yazdiklarima derhal baslayiniz.
Sunu asla unutmayin. Allahü Teala asla kulunu kendinden uzaklastirmaz. Korkan kul, daha cok Allaha
ibadet eder, ama uzaklasmaz. Uzaklasmak isteyen tek biri var, oda Seytan ve avenesi.
Vesvese ederek sizi Ibadet´den uzaklastirip, kendine kazanma gayreti icin´de. Buna asla izin vermeyin.

guzellik

burda acik acik yazamam kuralllara aykiri

tk1978

Alıntı yapılan: guzellik - 23 Mart 2012, 00:41:10
burda acik acik yazamam kuralllara aykiri
Arzu ederseniz özel´den yaza bilirsiniz. Yazmassaniz´da , yazdiklarima dikkat edip uygulamaniz size fayda saglayacak´dir. Bir cok Sadakatin sayfalarin´da önemli mevzular var. Okuyup bilgi edininiz.

guzellik

cinlik bisey bu galiba dogru bildin....bu gece butun vucudum kast kati oldu ve euzu besmele cektim ruyamda ve gittiler