Allah HAZIRLAYANLARDAN RAZI OLSUN

Başlatan hacerülesved, 25 Mayıs 2004, 15:25:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hacerülesved

EVET DEDİĞİM GİBİ Allah RAZI OLSUN
İNTERNETİ KÖTÜYE KULLANANLARIN ÇOĞALDIĞI ZAMANIMIZDA BÖYLE SEVİYELİ VE ÖĞRETİCİ SİTELER AZ DOĞRUSU AMA YİNELİYORUMKİ Allah TEKRAR TEKRAR RAZI OLSUN :cry:
SLAM

Abi-hayat

Acmain..katkilariniz bekliyoruz...

selam ve dua ile..
.

nur23

Bu siteye daha dün üye oldum ve çok lezzet aldım.Sanal alemde insanlarla rahatı hissederek hakkı paylaşmak çok huzur verici..
Allah paylaşımlarımızı arttırsın..
İnsana sadakat yakışır görse de ikrah
Doğruların yardımcısıdır Hz.Allah" Ziya Paşa

izmer

hoo$ geldiniiz

Allah Hayrli eeyler

biizleeerde istifaade ederiiz ins.  :roll:

:aferin:

mice

Alıntı yapılan: "nur23"Bu siteye daha dün üye oldum ve çok lezzet aldım.Sanal alemde insanlarla rahatı hissederek hakkı paylaşmak çok huzur verici..
Allah paylaşımlarımızı arttırsın..

Hoşgeldin kardeşim...
Yazıkki yine akşam oldu biz yine yalnız kaldık.
Bir kıyısı görünmez denize daldık.
Bir gemiye binmişiz bulanık bir gecede
Allah’ın denizinde Allah’tan uzak kaldık.

murty77

Allah bu siteye renk katan herkesten razı olsun  :)

hacerülesved

YENİ GELENLERE SELAMLAR. ..
GÜZEL DUAlarınız için teşekkür ederim
Allah paylaşımımızı arttırsın
selametle
SLAM

nur23

Hoş geldin diyenlere diyorum ki;

İNANIN çok hoş buldum...
İnsana sadakat yakışır görse de ikrah
Doğruların yardımcısıdır Hz.Allah" Ziya Paşa

Abi-hayat

Forumumuzdaki sicakliga bir kat daha sicaklik verdiginiz icin Allah hepinizden razi olsun..Dualarinizi eksik etmeyin..Katilimlarinizin devami dilegi ile...
.

muallim

Allah SİZDEN DE RAZI OLSUN KARDESLERİM....
"Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah'tan korkun ki rahmete eresiniz."
[Hucurat Suresi 10]

Miftahulkuluub

Değerli üyelerimiz;
yaklaşık 1 yılı aşkın zamandır sadakat sitesiyle az yada çok bir şekilde ilgilendim.Kardeşlere faydalı olacağını düşündüğümüz bütün bilgileri sitemize aktardık.Çok geniş bir islami arşiv oluşturduk.Kuranı kerim mealinden tutunda hadisi şerif kitapları, tasavvuf, aile, evliyalar ve daha bir çok konu da sitemiz de kütüphane oluşturduk.
En son değişikliği de az önce yaptık.Anasayfada basit değişiklikler yanısıra 100 mb aşkın bilgi aktarımı yaptık.
Bu çok geniş ve internette nadir sıklıktaki islami kütüphanemizin yanısıra edebiyat, şiir, fıkra, mizah vs. konularla sitemizi daha da renkli kıldık.
Bundan sonra sitemize değişiklik yapmaya bir yıl kadar ara veriyoruz.İnş bu zaman dilimi içinde elimden geldiği kadar forumda aktif olmaya çalışacağım.. :roll:

Sitemizden maximum derecede istifade etmeniz temennisiyle...
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

GEZGİN

Alıntı yapılan: "hacerülesved"EVET DEDİĞİM GİBİ Allah RAZI OLSUN
İNTERNETİ KÖTÜYE KULLANANLARIN ÇOĞALDIĞI ZAMANIMIZDA BÖYLE SEVİYELİ VE ÖĞRETİCİ SİTELER AZ DOĞRUSU AMA YİNELİYORUMKİ Allah TEKRAR TEKRAR RAZI OLSUN :cry:

amin
An oluyor bir garip hisse kapılıyorum...
Ben bu sefil dünyada acep ne arıyorum?'..........