Alem-i islama hizmette dun-himmet kalmayan kardeşlerime selam..

Başlatan İkra, 31 Ocak 2011, 16:19:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İkra

Öncelikle sitenizi google hocaya "helal kesim nasıl yapılır" nedir diyerek sorduğumda sayfalardan atlatarak bu foruma atarak buldum.Beni bilen bilir diyen fakat benim bilmediğim Aslıhan bacımızın Erpiliç entegre tesislerindeki izlemlerini okuyarak forum dikkatimi çekti.Herkese selam olsun,gününüz mübarek olsun..Dualarınıza benide eklerseniz gayr-i başka birşey istemem..

uykucu

mazlum

Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

cennet_nuru

O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

garipbirkul

:dragur:Esselamu Aleykum Verahmetullahi Veberaketuhu.Allah'ın Rahmeti Bereketi Üzerinize Olsun.

.Ey Rabbimiz Bine Cennetin Kokusunu Duyur ve Onun Ni'metlerinden Nasîblendir ... ve Bize Ateşin Kokusunu Duyurma... AMİN... fg20))

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim