şükür buldurana

Başlatan THE IMAM, 05 Kasım 2010, 14:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

THE IMAM

bende Allah ın izniyle dün bu ailenın ferdi oldum..geç bulduğumu düşünüyorum ama rabbım bu zaman nasıp eylemiş ama gercekten muhteşem bı yer burası cok mutluyum. :mhcp

Tuğra

〰〰〰〰🐠

Fatihan

İsra

sadakat ailesine hoş geldiniz

cennet_nuru

O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

omur

turk_ay

Hoş geldiniz forumumuza .)
Her açan senin gülün, hergünse benim günüm
Gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü
Kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü
Tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm

Yavuz Sultan Selim (Hadim-ül Haremeyn)

bilir misin?

hoşbulduk inşlh doğru yerdeyimdir...

Lika

THE IMAM ve bilir misin? Hoş geldiniz, hayırlı olsun :) bilir misin? doğru yerdesiniz, hiç şüpheniz olmasın.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

müjde_ci

sağolasın lika kardeşim
pırlantanın kıymetini hamal yükün kıymetini sarraf takdir edecekse pintiler zengin, arsızlar muteber,ciğersizler kahraman, başlar ayak,ayaklarda baş olmuş demektir