Mustafa İslamoğlu'nun Saptırıcı Yazıları

Başlatan helps, 13 Kasım 2009, 23:43:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hothalibi

M.İslamoğlu baştan ayağa ENANİYET VE KİBİR.. ben bu şahsa tahammul edemiyorum ,ekranda gördüğümde düzenbaz birisini görmüş gibi oluyorum ,,bana müthiş derecede itici geliyor..Yaşar Nuri Öztürk ve Z.Beyaz gibiler biliniyor hiç olmasa...
zalimler için yaşasın cehennem

racül

Alıntı YapAllah akıl vermiş, elindeki elmada kurt varsa kurdu atarsın, temizlersin, elmayı yersin.

Kurt degil fare...

Vebanin yaygin oldugu bir devirde, elmada fare izleri görsen, neresini temizleyip yersin?
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

Tuğra

Alıntı YapVebanin yaygin oldugu bir devirde, elmada fare izleri görsen, neresini temizleyip yersin?

zs2))
〰〰〰〰🐠

ıssızada

Alıntı yapılan: Tuğra - 10 Haziran 2010, 21:11:50
Alıntı yapılan: azizistanbul - 10 Haziran 2010, 18:47:44
bir alimi okuyan insan bilgi öğrenmek için okur.  onun bilgisinin çürüklerini ayırmak için okumaz.

Aklı fikri olanda çürük olanları değil %100 sağlam olanları tercih eder! Ve elmayı gönül rahatlığı ile gözü kapalı yer..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
'' Hudâ yardımcıdır ehl-i hüdaya ,

Sizi ısmarladım hıfz-ı Hudâ'ya ''