slm arkadaşlar

Başlatan michaelwinchester, 21 Ekim 2010, 00:18:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

michaelwinchester

adı hoşuma gitti üye oldum. bakıcaz nasılmış. e60))

rahle

Hoş geldiniz,sadece adı değil,muhtevası da çok güzel sitemizin.memnun kalırsınız, daimi olursunuz inşAllah.

es-lem

Hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun hz Allah en iyi şekilde faydalanmayı nasip etsin inşaAllah bence sitenin içeriğinin güzelliği adına yansımış :)
"Düşmanlarım bana ne yapabilir ki?
Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir. Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir.
Değil mi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır!"

fiberratu

fiberratu

silsile-i zeheb sıralaması hoşuma gitti dogru olarak yazılmış.  ayrıca dolu dolu  aktarımlar var inşAllah yanılmamışımdır vesselam.......

michaelwinchester

teşekkürler. Bir konuyu araştırırken site karşıma çıktı. Epey konu var. Vakit buldukça takip ederim inşAllah.

cennet_nuru

Alıntı yapılan: es-lem - 21 Ekim 2010, 01:36:55
Hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun hz Allah en iyi şekilde faydalanmayı nasip etsin inşaAllah bence sitenin içeriğinin güzelliği adına yansımış :)
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

Bahreyn

sadakatın faydasını görünce tekrar konuşalım bu mevzuyu bu gün bir dua ettim bu sadakatin yapımında emeği geçenlere ahirette görsünler mükafatını... gf))
"Yüzünü güneşe çeviren insan gölge görmez."

michaelwinchester

gerçekten teşekkürler hepiniz çok incesiniz.

Tuğra

〰〰〰〰🐠

michaelwinchester

sağolun. hoşbulduk.

mazlum

Ho$ geldin ,
Niyet hayir , akibet hayir .
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

michaelwinchester

Allah razı olsun hoş bulduk. sevmeye başladım bu siteyi.