selamün aleyküm

Başlatan emre71, 08 Eylül 2010, 03:44:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emre71

arkadaşlar hepinize ilk olarak selam ederim..böyle bi sitenin varlığını ancak 6. yılında öğrendiğim için kendimden utanıyorum. ş2)) internette o kadar boş şeylerle uğraşıyoruzki gözümüzü açık baksak böyle güzel sitelerin varlığından haberdar olmuş olurduk.şükürki bulduk ne mutlu yine de bize.kimsenin böyle sitenin varlığını bize önermemesi ne garipdir ki rastgele aramam sonucu bulmuş oldum.istediğimin daha fazlası bu sitede mevcut.Allah bu siteyi kuranlardan razi ve memnun olsun..inşaAllah bu sıcak ve samimi ortamınızı her daim devam eder diyor vee kaçıyorum..Allah yar ve yardımcınız olsun..hayırlı sahurlar..

Gül_Sultan

Ve aleyküm selam, üyeliğiniz hayırlı olsun kardeşim. :)

Yalnız benim abesime giden bir mevzuya değinmek istiyorum. Ayrıca Emre kardeşim bu yapacağım yorum sadece size karşı olan bir değerlendirme değil genelde bu tarz yorumlar yapıldığı için yazma ihtiyacı hissettim.

Mesela yorumda yazılmış ki, "samimi ve sıcak ortam", bu yoruma sonuna kadar katılıyorum hakikaten Sadakat sıcak ve samimi bir ortam. Benim kafamın takıldığı nokta, yeni üye olan kardeşlerimizin siteye kamil manada hakim olmadan, üyeler ve içerik hakkında tam bir bilgi edinmeden, üyeliğinden belirli bir zaman geçmeden, böyle bir yorum yapması, bana samimi gelmiyor. Ben bile uzun süre siteye girmeyip tekrar siteye geldiğim zaman bir alışma evresi geçiriyorum. Şahsi fikrim bunlar bana çok yapmacık geliyor. e44))

Selametle, tekrar üyeliğiniz hayırlı olsun emre kardeşim.
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

İsra

ve aleyküm selam

forumumuza hoş geldiniz

yalnız kurallarımız gereği :)

Kanun No: 13
* Erkek ve bayan adı ya da cinsiyet ihtiva eden kullanıcı adı seçilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayarak seçilen kullanıcı adları yöneticilerimiz tarafından değiştirilecektir.Kullanıcı adı en fazla iki kelime olmalıdır.

yani nickinizi değiştirmeniz gerekiyor