Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kızlar biraz utansa ya keşke!

Başlatan İsra, 04 Ağustos 2010, 14:11:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mazlum

Bir insan bir diger insandan , arlanmadan utanmadan , olunmaz bil halde karsisina cikiyorsa ,acaba suclu aranacaksa suc kimde ??? biraz takvasi olanin karsisina , hic tanimadigi
bir insan dahi gelse o takvanin karsisinda , hic konusmadan bile adap ve hayasi,
onu ceyran gibi carpmazmi ???
vesselam .
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

michaelwinchester

kızlardan şuana kadar haya sahibi bir tanesine rastladım. diğerleri namusluydu ama haya sahibi değildi. haya çok güzel bir özellik.

ahdevefa

Emeginize saglik Isra, yazan kardesimizin de kalemine, yüregine... Harika bir paylasim konu olarak ve Gökce'nin siiri de öyle.. ne yazikki, icler acisi bir durum... Aci ama gercek...
Mevla'nın herşeydeki sırrı "sabır"dır.
Açlığa sabredersin adı "oruç" olur.
Acıya sabredersin adı "metanet" olur.
İnsanlara sabredersin adı "hoşgörü" olur.
Dileğe sabredersin adı "dua" olur.
Duygulara sabredersin adı "gözyaşı" olur.
Özleme sabredersin adı"hasret" olur.
Sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur.

(Hz. Mevlana)

atar35

Sızlere tum ıctenlıgımle katılıyorum Allah sonumuzu hayır etsın ama  sadece dua ıle  duzelmemız  olmaz yanı bırr yerlerden mesela kendı cocuklarımızdan kızımızdan  baslamamız  gerek  dıye  duşunuyorum  kendı adıma ne yaptığımdan bahsetmek gerekırse maddı durumum  cok ıyı olmamasına rağmen kendı kızımı hıc olmazsa bıraz  Allah kelamı ve peygamberımızın  sunnetından haberdar olsun dıye sartlarımı zorlayarak da olsa ozel bır ana okuluna gonderıyorum  cokda memnunum ılerısı ıcın faydası olacağını  duşunuyorum

İsra

Alıntı YapAllah kelamı ve peygamberımızın  sunnetından haberdar olsun dıye sartlarımı zorlayarak da olsa ozel bır ana okuluna gonderıyorum  cokda memnunum ılerısı ıcın faydası olacağını  duşunuyorum

doğru bir karar vermişsiniz. inşeAllah faydası olacaktır

Bahreyn

ar damarı bi çatlamışsa yapacak bi şey  'haya güzeldir kızda olursa daha güzeldir'bunun için yapılacak tek şey islamı aşılamak o zamanda nasipse alabilir biz ahir zaman ümmetiyiz bazı şeylerden mahrum kalıyoruz
l1))
"Yüzünü güneşe çeviren insan gölge görmez."

michaelwinchester

Haya bazı kızların en büyük eksiği maalesef. Bunda yetişme tarzı ve bulunduğu sosyal çevrede etkili. İpin uçu maalesef kaçmış. Toplumda derin bir ahlaki bunalım var. En temel mesele Ahiret inancında ki zayıflık. Herkes için geçerli bir durum bu. Çalıştığım bölgede ki yaşantıya bakıyorum islam ülkesi demeye bib şahit ister. Ezan seside duyulmasa bir avrupa şehirden hiç farkı yok.

ıssızada

'' Hudâ yardımcıdır ehl-i hüdaya ,

Sizi ısmarladım hıfz-ı Hudâ'ya ''