Sadakatte nelerden rahatsız oluyorsunuz?

Başlatan İsra, 22 Ekim 2008, 19:48:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tk1978

En kizdigim nokta. Her mevzuya diyecegi bir cevbi var Sadakatlilarin. Yahu arkadasim, bir seyi´de bilme. Bilmiyorum de. Yok illa her Mevzu´da Kitap´dan bir seyler bulup cevap veriyorlar. Bilmiyorum kelimesi, adamlarin Kelime hazinesin´de yok

andelib

Andelibim,                   
Güledir düşkünlüğüm.     
Gülzardayım,               
Ondandır şaşkınlığım.

mazhar

Alıntı YapEn kizdigim nokta. Her mevzuya diyecegi bir cevbi var Sadakatlilarin. Yahu arkadasim, bir seyi´de bilme. Bilmiyorum de. Yok illa her Mevzu´da Kitap´dan bir seyler bulup cevap veriyorlar. Bilmiyorum kelimesi, adamlarin Kelime hazinesin´de yok

Tk. Kardeşim biraz açarmısınız,ne anlamda?

soru sorulmuşsa zaten bilenler cevap veriyor. o anda sitede bilen yoksa, en azından ben kendim için konuşuyorum,uygun kaynak bulabilirsem,sitemizde veya Ehl-i sünnete uygun sitelerde katkı da bulunmaya çalışıyorum...

Bilmiyorum demek ayrı,araştırıp bulup paylaşmak ayrı..Yanlışmıyım..?

azizistanbul

sanırım tk1978 beğenisini ifade ediyor. Ama yok öyle değilse bilenler cevap veriyor bilmeyenler susuyor. Zaten forumun amacı mümkün olduğu kadar çok soruya cevap verebilmek değil mi?
جُلُوسُكَ سَاعَةً عِنْدَ حَلَقَةٍ يَذْكُرُونَ اللهَ خَيْرٌ مِنْ عِبَادَةِ اَلْفِ سَنَةٍ

mazhar

tk1978

Fatihan

Özellikle forum kuralları konusunda söylediklerimizin bir türlü anlaşılamamasından, aynı konularda, aynı hassasiyetleri tekrar tekrar anlatmaya çalışmaktan rahatsız oluyorum şahsen.

ihvan

"sadakat sitesi ve ailesi ilmiyle, irfanıyla,ihlas ve sadakatıyla.mükkemmel bir topluluk.şükür her şeyi bilenler var.bilmeyenler topluluğunda olmak  dahamı sevindirecekti sizi.??kıymetini bilin.

Tuğra

Israrla bay bayan ismi ile üye olunmasından rahatsızım..

[IMG]http://i41.tinypic.com/1e2kj9.jpg[/img]

Alıntı Yapcinsiyet doğum tarihi memleket ismi ihtiva eden kullanıcı isimleri yasaktır,
lütfen küçük harf kullanınız
〰〰〰〰🐠

beyaz martı

Dini konuların siyasetle karıştırılması en çok rahatsız olduğum şeyler. Beni kişisel görüşler değil, dini bilgilerin doğru şekilde aktarılması ilgilendirir. Politik görüşler siyaset programlarında tartışılsın. Din bunlara alet edilmesin.

azizistanbul

Alıntı yapılan: beyaz martı - 09 Kasım 2012, 17:34:40
Dini konuların siyasetle karıştırılması en çok rahatsız olduğum şeyler. Beni kişisel görüşler değil, dini bilgilerin doğru şekilde aktarılması ilgilendirir. Politik görüşler siyaset programlarında tartışılsın. Din bunlara alet edilmesin.

zaten öyle değil mi siyaset ile ilgili bir başlık veya uzayıp giden bir tartışmaya ben rastlamadım. Belki olmuştur ama ben görmemiş olabilirim.
جُلُوسُكَ سَاعَةً عِنْدَ حَلَقَةٍ يَذْكُرُونَ اللهَ خَيْرٌ مِنْ عِبَادَةِ اَلْفِ سَنَةٍ

canergkts

Doğru bilinen yanlışları doğru olarak gösteren başlıklardan...

sadakatayfun

Kullanıcı sayısının çok az olmasından :D

BT 857

Sayfanin eski görüntüsü bir gitti yenisine bir turlu alisamadim yillardir. Halbuki ne cok severdim sadakati. Gece yarisi geldi aklima bir selam edeyom dedim
LA TENSENA