Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Sadakat forumun ilk konusu?

Başlatan Lika, 22 Temmuz 2010, 02:37:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lika

Sadakat forumun ilk konusu hangisidir?

fg1))
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Fatihan

:) Baya bir kazı çalışması yapmak lazım

Lika

Evet, bu arada birbirinden kıymetli konuları da görmüş, okumuş olur üyelerimiz :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

omur

Bu görev en eskilere düsüyor galiba.
Mesaj sayisi alti yedi bin civari filan.  n2)) 

Lika

Aslında eskiler dediğiniz gibi bu konuda daha avantajlı olsa da yine de tüm dikkatli üyelerimiz araştırdıklarında kolayca bulabilirler :)

Lika

omur

Bende tebrik ederim.
Dedigim gibi, yine de eskiler.
Bizde eskiriz insaAllah bir gün.  ;)