müslümanmı yetiştiriyoruz yoksa teba mı?

Başlatan piskotrop, 15 Temmuz 2010, 12:53:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakikidost

"Biz iyi olursak her şey iyi olur..."
-------------------------------------
"Evlatlarım ! Yusuf (a.s) Züleyha\'nın İstek Ve Arzularını Terk Etti Mısır'a Sultan Oldu.sizde Nefsinizin İstek Ve Arzularını Terk Edin Dünyaya Sultan Olun."

piskotrop

hiç fikri olan yokmu arkadaşlar herkes kopya yapıo ;)
Beni bir NOKTA gibi KÜÇÜK görenler unutmamalıdırki... Her cümlenin sonunda bana ihtiyaç duyacaklardır...

Lika

Kıymetli kardeşim, kopya yapılması ya da tasdik ettiğimizi belirtmemizin sebebi, aynı görüşlerin altına imza attığımızı belirtmek içindir. Fikrimiz aynen yorum ve yazılarına teşekkür ettiğimiz kardeşlerimiz gibidir.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

osmanlı

Yönetici Notu:

Kanun No: 4

* Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek, forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar (doğrudan kinayeli,satır arası sözler ile) sergilemek uyarısız sistemden uzaklaştırılma nedenidir.

Kuralının ihlali gereği mesaj silinmiştir. Üyelerimizin daha dikkatli ve sabırlı olmalarını rica ediyoruz.
Devrimci akıla sahip olanlar, luciferin yeni dünya düzenini yemezler...

piskotrop

Yönetici Notu:

Kanun No: 4

* Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek, forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar (doğrudan kinayeli,satır arası sözler ile) sergilemek uyarısız sistemden uzaklaştırılma nedenidir.

Kuralının ihlali gereği mesaj silinmiştir. Üyelerimizin daha dikkatli ve sabırlı olmalarını rica ediyoruz.
Beni bir NOKTA gibi KÜÇÜK görenler unutmamalıdırki... Her cümlenin sonunda bana ihtiyaç duyacaklardır...

osmanlı

Psikotrop Kardeş;

Şu suallerime cevap veriniz,

1- İslam didini kabul etmek teslimiyet değil midir?
2- Aynı şekilde Rasulü Ekreme teslimiyet nedir?
3- Allah Rasül'ünün varisi olan Halife ve Emiril Müminine teslimiyet nedir?
4- İslam devletinin veya bir devletin tebası olmak nedir?

Devrimci akıla sahip olanlar, luciferin yeni dünya düzenini yemezler...

piskotrop

osmanlı seninle muhatap olmak istemiyorum.

İsra