Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

ey AŞK!

Başlatan piskotrop, 08 Temmuz 2010, 13:54:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

piskotrop

Ben aşkı vefayım.hiç bir sazla salınmadım ve hiçbir şiirle terk etmeye kalkmadım seni.Bir deste gülüm ellerinde.Ben aşkı vefayım ben aşkı vefayım yarınların tepelerinde.Gözlerin ufku gezindiğinde ben oradayım.Ben aşkı vefayım asla ağlatmam seni.Benim mevsimlerimde anlamsız hüzün yağmurları olmaz.Hep yanı başındayım.Kıvır kıvır saçlarındayım zamanın.Rayihayım gül goncasında.Ben aşkı vefayım kalbin avuçlarında titrerken ben oradayım...

Ara sıra uğramam gönlüne hep yanındayım.Ben aşkı vefayım seher demlerinde.Şebnemim tulua yakın.Çisiyim felekte anbe an.Uzansa dileğin baharda uzanan dallar gibi.Dokunsan sevmelerime ürkmeden.Ben aşkı vefayım bulsan beni defterler dürülmeden...

Nusret yelkenli gemiyim kederin limanında...alıp seni ötelere taşısam.Billur denizleri var oralarda.masmavisi sonuna kadar mavi.Ben aşkı vefayım aşiyanda.Düşler kurarım sana iç çekilesi ve ırak olmayası...

Aşkı vefayım sevda bahçelerinde uzanıp tutulası.Solmayası derlemelerim var renk renk.Ben aşkı vefayım.Mahmurluğuna aldırmam.Kalkıp düşmezsen peşime bir vakti muayyene kadar seni bırakmam.Koparmadan sevmenden beni gitmem gidemem senden ben aşkı vefayım...

Ben aşkı vefayım sitemsiz.Serzeniş rüzgarları esmez iklimlerimde.Ben aşkı vefayım sen sevmesende beni ben seni sevmekle sevdayım ben aşkı vefayım...

Ve ben Aşkı Bekadan sızımlığım.Benim vefam bekadan.Kerem sinisindeyim letafetin.Her şefkat sofrasında varım.Ebedi sevmelerin sonsuz lezzetleri için.Oturup Aşkı hakiki sofrasına bir tutam almazsan beni bekadır sahibim benim, korkarım ebediyen alır beni senden ateş düştüğü yeri yakar...

Ben aşkı vefayım, her an bir duada beş karar seccade.İste isteyebildiğin kadar.Vermek istemeseydi istemek vermezdi...
Beni bir NOKTA gibi KÜÇÜK görenler unutmamalıdırki... Her cümlenin sonunda bana ihtiyaç duyacaklardır...