Sadakat Yöneticilerine Özel [6. Yıl Etkinliği]

Başlatan SadakatNet, 06 Mart 2010, 23:32:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SadakatNet

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=9963355

Kesintisiz bir seyir için, play tuşuna bastıktan sonra videoyu durdurarak, tamamen dolmasını bekleyiz.
Sadakat Yönetim Kurulu

ene dost

Sadakat farkı  s4)) &))
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

Mahi

Çok büyük sürpriz oldu. Şiiri yazan videoyu hazırlayıp bizlere sunan kardeşlerimize çok teşekkür ederiz.

tarihman

Değerli arkadaşlar burada yazılanları fazlasıyla hakediyorlar. Ancak şahsım için yazılanları hakettiğimi düşünmüyorum. Kardeşimizin şiirden kaynaklanan mübalağası olmuş. Uzun süreden beri şahsi işlerimden dolayı foruma yeterli emeği veremiyorum. Ama yine de çok güzel olmuş. Herkesin eline sağlık.

aydeniz

&)

enfa

Ne diyeceğimi bulamıyorum, çok çok güzel bir hediye oldu bizim için. Emeği geçenlere teşekkür bolca.  o1))

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

sehle

الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى

Lika

Çok güzel bir çalışma. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.  o1))
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

duha

Duygulanmamak elde değil gerçekten  :)

Emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederim ,tefecafe kardeşim döktümüşrünüz  fg20))

Tekrar Tekrar teşekkürler SadakaT  o1))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

omur

Cok güzel. Ilahi bir baska güzel. Elinize, agziniza saglik.

İsra

Gerçekten çok güzel bir süpriz oldu. :)

telecafe kardeşimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim

Hâsıl-ı Kelam

Nefsinle değil, kalbinle düşün ve karar ver!

Ay Iıığı

Yöneticiler hak ediyor, elinize sağlık telecafe.  &))

Fatihan

fediı

Çok güzel olmuş. (İsmim geçmesede)  arkadaşlar adına çok sevindim.