Anketlerimiz Sonuçlandı. İşte Kazananlar! [6.YIL ÖZEL]

Başlatan SadakatNet, 07 Mart 2010, 15:03:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ene dost

Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

osmanlı-torunu

Tebrikler arkadaşlarımızın güzel paylaşımlarından ötürü
Bir meşaiyyun var, bir de işrakiyyun var.
           İşrakiyyun: Önce inanıyor, sonra hikmetini araştırıyor. Meşaiyyun bunun zıddıdır. Kainatı inceler Allah’ı bulur. Bizim
      sûfî mezhebimiz işrakiyyun üzerine kurulmuştur. Zahirilerle  farkımız; biz cevizin içini, onlar kabuğunu yerler.

Günbatımı

Ben en sonlardaydım oylamada!.. Yine sürpriz oldu.  :mhcp  Bu alanda birinciliği beklemiyordum desem yalan olmaz.

Hmm, demek ki ısrarla bilgi yarışması sorularını kaçırmam boşuna değilmiş.  g2))   e58))  

Bütün Sadakat üye ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Güzel paylaşımlarımızın uzuuun uzun yıllar, hayırlısıyla devamını diliyorum Rabb'imden...

:dragur:

Diğer konularda da kazanan ve katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hepsine teşekkür ediyorum...

:buyrunyıldızları:

Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

osmanlı-torunu

Bir meşaiyyun var, bir de işrakiyyun var.
           İşrakiyyun: Önce inanıyor, sonra hikmetini araştırıyor. Meşaiyyun bunun zıddıdır. Kainatı inceler Allah’ı bulur. Bizim
      sûfî mezhebimiz işrakiyyun üzerine kurulmuştur. Zahirilerle  farkımız; biz cevizin içini, onlar kabuğunu yerler.

racül

Az veya cok oy toplayan arkadaslarin hepsine tebrikler...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

günce

İnmemeştir hele kuran   
bunu hakkıyla bilin 
ne mezarlıkta okunmak
ne de fal bakmak için.
            M.Akif Ersoy

müteallim

kazanan kardeslerimi tebrik ediyorum uziun yillar daha sadaktimiza hizmetlerini bekliyoruz.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

mardin

tüm kazanan arkadaşlarımızı kutluyor daha nice başarılara imza atmaları dilegi ile...
ibadetin eftali devamlı olanıdır.

ruy-ı zemin

Meccânen başlayıp, hiç bir karşılık beklemeden sadâkatı ayakta tutan bütün ihvân-ı dîni cân-ü gönülden tebrîk eder, muvaffakiyetlerinin devâmını beklerim.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim