Sufi ve İzhar kardeşleriniz Hafızlığa Başladı

Başlatan sufi_haıe, 26 Ocak 2010, 14:55:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sufi_haıe

İzhar ve sufi kardeşleriniz hafızlıga basladı.derslerden vakıt buldukca ezber yapıyoruz rabbim inşAllah nasip ederde hakkıyla yapabılırız BİZİ DUALARINIZDA UNUTMAYIN RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
SİLAHIM AĞLAMAK SERMAYEM UMUT UMUDUM BAĞIŞLANMAK YA RABBEL ALEMIN SEN BENİ VE SEVDİKLERİMİ GÜNAHLARIMIZDAN ÖTÜRÜ BAĞIŞLA

osmanli

Allah yar ve yardimciniz olsun Dualarimiz bütün kardeslerimizle

izhar

izhar ve sufi kardeşleriniz hafızlıga basladı .DUALARINIZ DA BİZLERİ UNUTMAYIN HAKKIYLA EZBERLEYIP AMEL EDENLERDEN OLURUZ İNSAAllah BİZİM DUALARIMIZ SİZİNLE SİZİNKİLERDE BİZİMLE OLUR İNSAllah :)
kimsesiz hiç kimse yok herkesin var bir kimsesi kimsesiz kaldım yetiş ey kimsesizler kimsesi(RUŞENİ)

adıgüzel

Ne güzel, ne mutlu size,
çok istediğimiz birşey,
sadakat ailesine dua ediverin.
Doğrunun doğruluğu bütün sülalesine akseder hepsini hayra götürür.

Mahi

Hayırlı olsun. Mevla sonuna erdirsin inşeAllah kolaylıkla....

suden

mevlam kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin .bizleride dualarınızdan eksik etmeyin.
said,cennetlik kişidir.başkasından ibret alandır.
şaki,cehennemlik kişidir.BAŞKASINA İBRET OLANDIR.

ene dost

Rabbim zihin açıklığı nasip eylesin.
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

fasulye

Dualarınıza bizleride ekleyin..
Yolunuz açık olsun..Allah yar ve yardımcınız olsun..

tatlum

İnşAllah hakkıyla tamamlarsınız Rabbim zihin açıkığı versin
Dualarımız sizinle sizde bizleri eksik etmeyin...
İhlasında İhlas Görmek İhlası Terk Etmektir...
İhlasında İhlas Görenin İhlası İhlasa Muhtaçtır

mardin

hayırlı uğurlu olsun kardeşlerimizin hafızlıkları .
Allah muaffak etsin tamamına erdirsin rabbim.
ibadetin eftali devamlı olanıdır.

omur

butun hafizlara sonsuz saygilar.
rabbim tamamini hifz etmek nasib etsin.
omrunuzun sonuna kadar unutmayip amel etmek nasip etsin.
ne mutlu size

aydeniz

izhar

kimsesiz hiç kimse yok herkesin var bir kimsesi kimsesiz kaldım yetiş ey kimsesizler kimsesi(RUŞENİ)

sufi_haıe

rabbim yüzümüzü kara cikarmasın arkamızda bu kadar cok dostumuzun oldugunu bılmek                inşAllah hevesimizi artırır ya rab su birbirini senin rızaı serıfın icin sadakat dostlarından razi ol selamün aleykümm
SİLAHIM AĞLAMAK SERMAYEM UMUT UMUDUM BAĞIŞLANMAK YA RABBEL ALEMIN SEN BENİ VE SEVDİKLERİMİ GÜNAHLARIMIZDAN ÖTÜRÜ BAĞIŞLA

izhar

Alıntı yapılan: sufi_haşe - 27 Ocak 2010, 14:55:44
rabbim yüzümüzü kara cikarmasın arkamızda bu kadar cok dostumuzun oldugunu bılmek                inşAllah hevesimizi artırır ya rab su birbirini senin rızaı serıfın icin sadakat dostlarından razi ol selamün aleykümm

AZMİMİZİ ARTIRIR İNŞAllah