Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

yüksek hallerinden

Başlatan Vuslat Yolcusu, 30 Kasım 2005, 03:17:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vuslat Yolcusu

Semsüddin Habibullah Mirza can-i canan(k.s.)Hasretleri hocalarina büyük bir muhabbet ve ihlas ile bagliydi bilhassa imam-i rabbani hazretlerine derinden bir muhabbeti vardi
-her neye kavusmussam hocalarima olan muhabbetun sebebi ile kavustum kulun amelleri nedir ki Allahü tealanin rizasina kavustursun!
fakat Allahü Tealanin rizasina kavusmus ve makbul kullarindan olan zatlari sevmek onlara muhabbet beslemek Allahü Tealanin rizasina kavusmak icin en kuvvetli vasitadur buyurmustur
kaynak, altun silsile

EFSuN

Rabbim sevgili kullarını sevenlerden olmayı nasib etsin..
Yüzleri dost, özleri düşmandan usandım..
Hata değil, ettiğim isyandan utandım..

armonya

Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

mars

Amin. Allah razı olsun kardeşim....Rabbim şefaatlerine nail eylesin......

antepli

Rabbım şefaatlerine nail eylesin :x
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

GEZGİN

Alıntı yapılan: "mars"Amin. Allah razı olsun kardeşim....Rabbim şefaatlerine nail eylesin......

amin.....
An oluyor bir garip hisse kapılıyorum...
Ben bu sefil dünyada acep ne arıyorum?'..........

muallim_abi

Şemsuddin Habibullah (kuddisse sirruh) hazretleri birgün aynaya bakar ve aynada kendi yüzünü değil, mürşidinin yüzünü görür.

Bunun ardından mürşidi Seyyid Nurul-Bedvani hazretlerinin kabrine 2 sene gidip gelmeğe başlar. Çok feyz alır.

el-Hadaikul-Verdiyye
Okuduk, okuttuk, unuttuk; üç kaf bir araya geldi, olduk bir kukuk..
nemsavi@hotmail.com / incemeseleler.com

Eymen

Allah razi olsun sizlerden...
Zaman bir kılıçtır; sen onu kesmezsen, o seni keser.

BALYALI

اترك الترك ماتركوكم

maslak

yoklar

Allah c.c razı olsun...
"Biz yıkık değirmende 40 yıl bekler tamir etmeden de ayrılmayız..."