Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Uyan Uyan uyan

Başlatan antepli, 25 Kasım 2005, 23:34:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antepli

UYAN UYAN UYAN UYAN

BismillahirRahmanirRahim

Bu dünyaya tümüyle elesek...acaba kaç tane hakiki müslüman elekte kalir bilemiyorum dogrusu...

Hergün yollardayim........inan basimi kaldıramıyorum....yürürken....korkuyorum

Müslümanların münafıklasan hallerini görmekten korkuyorum....onlar gibi olmaktan korkuyorum...

Karşıma her yaşta insan çıkıyor......görüntüler beni çıldırtıyorr.....10 yaşında 20 yaşında...40 50 60 yaşında...ki aynı kafadan insanları görünce....midem bulaniyor.

Altlarında kafirlerin modası daracik kot pantolon, üstlerinde müslümanlarin bayragi gözümüzün nuru tesettür.....

Üstü müslüman alti kafirler, giyinik çiplaklar, kafirlerin modasina uyan müslümanlar, dinini gizleyen korkaklar, ben müslümanim!Rabbim Allah!diye haykiramayanlar, Allahtan degil.....fanilerden korkanlar cehennemde ne yapacaklar!

Nerde Hz. Fatima nerde Hz. Meryem nerde...o nurlu peçeliler....nefsine yedirip dünyaya gözlerine haram edenler nerde......Nerde o analar..babalar...evlatlar...simdi nerde...

Efendimiz s.a.v. salvar giyen müslümanlari çok severmis....ey müslüman...su an Efendimiz s.a.v. karsina çiksa.....ne hissedersin??......Üzerindekileri atip...sarigaa cübbeyemi sarilirsin?...yoksa...Hanslardan mi  utanirsin!?

Bir kafire küçük bir zarar geldiginde...dünyada kiyamet kopar....müslümanlar kale yapiyorlar......lakin...ISLAM ehlinden mübarek zatlara bombalar yagiyor!!!.....müslümanlar birak ses çikarmayi.... kafirlere destek oluyor.......

Dünyanın bütün sinavlarina hazirlaniyoruz.....ekmeksiz kalmayalim diye...is buluyoruz....gelecegimizi garanti etmek için..bir degil...10 diploma aliyoruz........bu kadar meskuliyet arasında tabiki...Ahirete azik hazirlamayi unutuyoruz...

Bazen.....Rabbim neden beni insan olarak yarattin.....keske..tas olsaydim...keske....agaç olsaydim...keske toprak olsaydım...keske keske...diyorum...keske hiç dogmasaydım.......bu hayasiz dünyayla karilasmamis olsaydım...diyorum......Ama...sükürler olsun...O Latif c.c. nun inceliklerini gördügümde....sakinlesiyorum......

Müslüman Allahu Tealaden baskasina güvenmemeli....içinde koca bir nefis bulundugunu bilen insan kendine nasil güvenebilir?....En büyük düsman..içimizde...o düsmani yenersek..bütün düsmanlars yenmis oluruz Biiznillah.

Efendimiz s.a.v. kendi ailesine bile garanti vermedi...Ey ResulAllahin kizi Fatima! Benden diledigin kadar mal iste ama Allahın azabina karsi sana yardimci olamam ve birsey yapamam! Buyurmustur....Ey müslüman....sen veya ben...Hz.Fatima kadar olabilirmiyiz?? ...o halde...nasil kendimize güvenebiliriz....Eger birazcik akilli isek...Efendimizin sefaatine mazhar olabilmek icin..elimizden gelen herşeyi yapariz...Bunlarin en basindada cihad gelmelidir..

Isimiz çok çetin....hesabimiz çok zordur...herkes kendi derdine düsmüs....sonumuz ne olur?

Kafirlere heveslenmeyelim...onlarin dünyasi yalnizca bu dünyadan ibarettir...oda fanidir...halbuki....müslümanligin serefine nail olan insanlara ebedi kalacakları bir dünya müjdelenmektedir...

Kafirlere uyan müslümanlarin...hidayet bulmasiní diliyor...ümmeti Muhammedin uyanmasini istiyorum.

Ya Melik herseyi sana havale ediyor burada susuyorum.

NOT:ALINTIDIR
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

Vuslat Yolcusu

Bir kafire küçük bir zarar geldiginde...dünyada kiyamet kopar....müslümanlar kale yapiyorlar......lakin...ISLAM ehlinden mübarek zatlara bombalar yagiyor!!!.....müslümanlar birak ses çikarmayi.... kafirlere destek oluyor
:x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x