web sitesi nasil oluyor

Başlatan abdülhamid, 21 Kasım 2005, 01:06:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abdülhamid

Arkadaslar yardimci olacaginiza olan ínaniyorum.Sual su: kendi internet sayfamizi hazirlamak ve bu sayfa üzerinden satis yapmak isitiyoruz.Internet sayfanizi kendi imkanlarinizla hazirlayabileceginiz programlar var.Böyle mi yapmaliyiz yoksa profesyonel bir web ciye mi basvurmaliyiz?ayrica diylelim ki hazir bir program ile kendi web sitemizi yaptik. bunun ggogleda zikredilebilmesi  ve internet ortamina aktarilmais nasil oluyor?

abdülhamid

evet, anladiginiz gibi bu islerle pek ugrasmis degilim.Bilgisayar dünyasindan anlamiyorum.YAni hemen hemen hic bilgim yok.Pek tabii ki, netice alabilmek icin bir usta eline ihtiyac var.Hanci kardesimin icraati olan sayfalarin adreslerini verme imkaniniz varsa, ziyaret edip bir fikir teatisinde bulunmak isterim.Bu konuda pek fazla bir arastirma da yapmadim.Sizlere itimadim tam oldugu icin, varayin bu arkadaslara bir sorayim dedim.Baki selam ve dua ile...

abdülhamid

ILAVE: Mezkur ve müstakbel sitenin yöneticisinin bilgisayarinin kapasite cihetinden ne gibi donanimlari olmasi gerekir? ve bu isin (site hazirlama isinin)  YTL veya EURO cinsinden fiyatlari nasildir?

mis7take

eet bende web site kurmasını öğrenmek istiyorum bunun için kocamn kitap aldım okudum ama kafam çok karşıtı o kodları filan nasıl oluyor yardım edecek biri yokmuu??
GeZdİMM YeMeni ŞaMı EttİM İLmİ TaLEb MeĞeR İLiM bOş İMİş İLLA EDEP İLLA EDEP