Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Sizce Bu Kedinin Amacı Nedir?

Başlatan Hâsıl-ı Kelam, 02 Aralık 2009, 22:49:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hâsıl-ı Kelam

yok.

ben ilk izlediğimde acaba dedim defi hacetini gidermek için özel bir bölüm mü var.Hani su sesi de geliyor ya :)
Nefsinle değil, kalbinle düşün ve karar ver!

Tuğra

Kedice bir şey yapıyor,yani hiç bir şey..
〰〰〰〰🐠

Hâsıl-ı Kelam

Tuğra

〰〰〰〰🐠

Fatihan

Alıntı yapılan: Tuğra - 03 Aralık 2009, 01:25:03
Kedice bir şey yapıyor,yani hiç bir şey..

Sayın Tuğra kediler çok şeyler, faydalı şeyler yaparlar.Hiç bir şey ifadesine katılmıyorum.

Tuğra

Katlımak zorunda değilsiniz,faydalı derken?
〰〰〰〰🐠

Fatihan

Fareleri yakalarlar, söylenilenin aksine sadıktırlar.Bir rivayete göre Efendimiz(s.a.v) evlerinizde yalnız yatmayınız hiç kimse yoksa en azından kedi bulundurunuz buyurmuşlardır.Yeri gelir sizi kazalardan korur.vs vs yetmez mi?

enfa

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Ay Iıığı

Bende şimdi bu soruyu soracaktım, klavyemden kaptın enfa. :)

Hâsıl-ı Kelam

Biraz daha bekleyelim, belki farklı bir yorum getiren olur.Cevabı yazınca yok artık bu muydu yani  deyup belki domates fırlatacaksınız bana fg2))

enfa

O halde daha fazla bekletmeyin ki domatesler yumurtalara dönüşüp ortalık fazla kokmasın  e60))

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

İsra

Tuğra

〰〰〰〰🐠

Hâsıl-ı Kelam

Alıntı yapılan: enfa - 03 Aralık 2009, 01:40:48
O halde daha fazla bekletmeyin ki domatesler yumurtalara dönüşüp ortalık fazla kokmasın  e60))

en azından 1 gün daha geçsin.

Merak Kediyi Öldürür müş değil mi? :)

http://www.sadakat.net/forum/vakti-muhabbet/curiosity-killed-the-cat-t29398.0.html

Lika

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bu kedi iyi beslenmiş :)

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim