FORUMDA DEĞİŞİKLİKLER

Başlatan Miftahulkuluub, 17 Mayıs 2004, 09:31:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murty77

Alıntı yapılan: "point"
Alıntı Yap
ne gibi bir yavasliktan söz ettiniz acaba?

Forum normal sitelere göre çok yavaş çalışıyor. :roll: Tabi ki bu normal bir site olmadığından dolayı olsa gerek
:lol:  :lol:

:aferin:   :aferin:   :aferin:

MalcolmY

BU FORUMA NEDEN DOSYA EKLEYEMİYORUZ :evil:  :evil:  :evil:  :oops:  :lol:  :oops:

Fikri Zabit

Bu nee yaw Fatal error matal error :evil:

Heyyy adminler bu site boyuna hata veriyor yaw.Bi bakın şunun icabına.Gönül rahatlığı ile bi sörf bile yapamıyoz.
Alıntı yapılan: "point"
Tabi ki bu normal bir site olmadığından dolayı olsa gerek

Tabiki normal bir site değil çok yavaş bir site....

Abi-hayat

teknik islerle ben ilgilenmiyorum ama ben kullandigim sure icinde hic error felan vermedi ayrica siteye dosya ekliyemezsiniz link vermeniz gerekiyor...
.

MalcolmY

ama böyle bir hizmet olsa çok iyi olur.
sitenin teknik işlerinden sorumlu kişiler bunları halledebilir.

Miftahulkuluub

Bağlantınız çok yavaş olduğu zaman hata verebiliyor.Bizimle bir ilgisi yok.Dosya ekleme işlemini de şu anda düşünmüyoruz. //istediğinizsitedeki%20resimadresi şeklinde gönderebilirsiniz..
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

MalcolmY

eğer html kodu kullanarak eklemeye çalışsak olur mu?

Maverick

Bakın arkadaşlar foruma dosya upload edebilmek için bir eklenti yüklemek gerekir. Ve bu eklentinin herşey yolunda gitse bile ekleme süresi 1 saat. Ayrıca çok riskli bir iş. Bence kalsın.

Bende 256 adsl var ve forum yavaş açılıyor.
ww.programlar.net
Bilginin Sınırlarını Zorlayın

SerkaNReaL

Galiba forumdada baya bir sorun var: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in D:\web\home\vhosts\sadakat.net\httpdocs\forum\includes\template.php(127) : eval()'d code on line 111

Miftahulkuluub

Alıntı yapılan: "SerkaNReaL"Galiba forumdada baya bir sorun var: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in D:\web\home\vhosts\sadakat.net\httpdocs\forum\includes\template.php(127) : eval()'d code on line 111

BU HATA BAĞLANTINIZIN YAVAŞ OLMASINDAN DOLAYI OLAN BİR HATA.
DOWNLOAD YAPIYORSANIZ DURDURUN
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

izmer

evett bazende hic acilmiyoo

yyok yyyok lati fee

Allah muhafa zaa

izmer

evet imdide login olmadan yazilar okunuyo

been de diyordum bu 24 saat icinde siteye girenlerin adedi neden bir an bu kadaar azaldi  :o

heraal de benn yazmiyorumm ondann dir  :lol:

izmer

abicigim acikti ben yazdiktan sonra benim yazdigimi duydu heral
sim di olmuyor..     :lol:

fikocan

:D

ben galiba cok sansli bir üyeyim , hersey yolunda ve bende hicbir sorun yok cok sükür , hemde hersey oldukca hizli ..

vesselam
RI SU ICER BAL AKITIR ; YILAN SU ICER ZEHR AKITIR . S. Nursi

Abi-hayat

Alıntı yapılan: "fikocan":D

ben galiba cok sansli bir üyeyim , hersey yolunda ve bende hicbir sorun yok cok sükür , hemde hersey oldukca hizli ..

vesselam

Sevindik suan forum eskisi gibi ama arada bir herkese fatel error verir o dabizim forumumuzun cilvesi artik  :wink:
.