Bayanların Araba Kullandığını Nasıl Anlarız?

Başlatan duha, 07 Temmuz 2009, 20:00:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duha

Dip not bütün bayanlar için geçerli değildir s4))

Siz arkadasınızdır, arabanızın ön tamponuna daha üç metre vardır. Var gücüyle basar kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakınız..
Sonuç: Yüzde 93 kadın, yüzde 7 yaşlı bir amca....

-Önünüzden dönecektir. Ya hızla dönüp arka lastiği kaldırıma çıkarır ya da çok geç kalır , geri çıkması gerekir. İçeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 94 kadın, yüzde 6 acemi erkek...

-Bayırda durmak zorunda kalmıştır. El freniyle kalkacaktır, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kırmızı bir duman yayılır. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 96 kadın, yüzde 4 acemi erkek....

-Yeşil yanar, orta şeritte bir Polo hareketsizdir. Ayna başında faaliyet vardır. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek...

-Durmuş bir işinizle uğraşıyorsunuzdur. Yanınızdan fırkateyn geçecek kadar yer vardır. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 80 kadın, Yüzde 15 polis, yüzde 5 acemi bir erkek...

-Sol şeritte 40 kilometre hızla bir Clio gitmekte, şeridi ortalamakta zorlanmaktadır. Herkes bu arabanın sağından geçmektedir.
Sonuç: Yüzde 95 kadın, yüzde 1 sürücüsüz otomobil prototipi, yüzde 4 acemi erkek...

-Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapıp uygun pozisyonun kendiliğinden geleceğini ummaktadır. Süzün içerisini , süzün süzün korkmayın, sizi görmez!
Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 acemi erkek...
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

setre

Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

zeberced

Alıntı yapılan: setre - 07 Temmuz 2009, 20:05:36
Sendemi duha sende mi  e55))
:hihi

adilcevaz

Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu
Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu
Terk etme insafı makamı imtihandır bu
Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!

ihvan

bu soruyo çok sorarım.oğlum bak diyorum öndekine ya bayandır yada yaşlıdır.biri mutlak çıkıyor.

enfa

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Elhamdulillah

bu sadece bi ön yargi:-)

bayanlarda gayet güzel araba kullanabiliyorlar.
asil burda istisnalar kaideyi bozmaz.
:D
BEN BU DÜNYAYA HEREKZIN OL DEDIGI GIBI OLMAYA GELMDEDIM!!!

birdyflu

Ingilterede kadin suruculerin araba sigortasi daha ucuzdur. Asiri dikkatli kullandiklari icin.

hizmetci

AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

nirvana

ön yargı felaketibu olsa gerek :)
yazan kesin erkektir
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

Gülbahçesi111

Arkadaşlar bu yazılanların yüzde seksen beşininde erkeklerin yaptığına tanık olmuşumdur Bence bayanlara fazla haksızlık yapmış olmadınızmı Sadece bayanların araba kullandıklarını düşünün...İnanınki sessiz sedasız küfürsüz ve kazasız bir trafiğimiz olurdu bence.......