Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Ne oluyor bu kadınlara?..

Başlatan ihvan, 24 Aralık 2008, 11:18:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihvan

Ne oluyor bu kadınlara?... 
Baykal memleketi Antalya’da…

İki kadın sanki yakasına yapışıp, hesap soruyorlar?

“Çarşaflı kadınların partimizde işi ne?”

“İlkelere aykırı değil mi?”

Baykal samimi veya değil o başka mesele...

Fakat ne oluyor bu kadınlara?

Neden bir türlü içlerine sindiremiyorlar örtüyü?

Neden bu kadar acımasız, tutucu ve gericiler?

Şimdiye kadar kime ne zararı oldu çarşaflı kadınların?

Kimlerin kanını içti? Kimlerin Canına kast etti?

Hani demokratlık?

Nerede halkçılık?

Bütün bunlar bir yana bu ülke kimin malı?

Kadınlarının %70’ e yakının örtülü olduğu bir ülkede kim kimi kovuyor?

Cumhuriyetin ve Halkın Partisi olmayı ne zaman öğrenecekler?

Neden ülkeyi örtülü açık diye bölmeye çalışıyorlar?

AKP açık bayanlarla dolu.

Hangi örtülü kadın Erdoğan’ın yakasına yapışıyor “partimizde bu açık kadınların işi ne”diye? Neden örtülü açık ayırt etmeden herkesi kucaklıyorlar?Adalet ve Kalkınma Partisi isminin gereği adaletli davranıyor. Ama halkçı parti halkını kucaklamıyor, kucaklayamıyor.Onlar halkı kucaklamadıkları için halk da onları kucaklayıp iktidar koltuğuna oturtmuyor.

CHP’nin özellikle yaşlı bayanları başörtülülere karşı çok hırslılar. Ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar.Hitler gibi mümkün olsa diri diri fırınlara atıp yakacaklar.

Yazık bu güzelim ülkeye…

Bir zaman sağcı solcu,ülkücü, nurcu deyip gençliği biçtiler.Şimdi de örtülü- açık deyip örtülüleri biçmeye çalışıyorlar. Pardon çalışmıyor, biçiyorlar.

Yahu bu örtülü kadınlar aydan güneşten mi geldiler? Sanki başka ülkelerden ithal ettik de “lütfen şu ithalatı durdurun” diyorlar.Bunlar altı asırdır bu topraklarda yaşayan beyaz yaşmaklı, yeşil oyalı, siyah çarşaflı kadınlar değil mi?

Bu topraklar asırlardır örtülü kadınlara memleket olmadı mı? Altı yüz senelik mazileri yok mu?Yani bunlar bu ülkenin çınarları, kimse onları söküp atamaz…Ama sonradan gelip o çınarların dallarına tüneyen üç beş serçe (serçelerden özür dilerim. Karga desem daha yerinde olurdu ya yine ben nezaketi elden bırakmamayı yeğliyorum) çınarları devirmeye çalışıyor.

Güneşi balçıkla sıvayamazsınız.İslâmın gür sedasını susturamazsınız. İnsanlar akın akın İslâma koşarken hala anlamış değilim örtüye savaş açan özellikle bu yaşlı açık bayanlara ne oluyor? Örtülülerden neden bu kadar ürküyorlar? Bu hırs, hiddet kin ve nefret niye? Gülay ATASOY

sessizliğim

Alıntı yapılan: ihvan - 24 Aralık 2008, 11:18:14
Güneşi balçıkla sıvayamazsınız.İslâmın gür sedasını susturamazsınız. İnsanlar akın akın İslâma koşarken hala anlamış değilim örtüye savaş açan özellikle bu yaşlı açık bayanlara ne oluyor? Örtülülerden neden bu kadar ürküyorlar? Bu hırs, hiddet kin ve nefret niye? Gülay ATASOY
teşekkürler ihvan
İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı,
Belli ki yakınımız yoktur Allah’tan gayrı.

ruy-ı zemin

Onları da bir kışkırtan vardır elbet.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

fasulye

Herşey bir tarafa da MHP ile CHP arasındaki fark ne..
MHP li düşünceden olan hanımlara bakıyorum Anadan üryan fing atıyorlar.......Seneden seneye ramazan orucu tutmaktan başka farkları  var..Oda tutuyorlarsa şayet.
Hakikaten çözemiyorum..
Maziye bakıyorum siyasi düşüncede kaçı kaç insan zayi olmuştur..EE ne için..

Hatta bir belgeselde izlemiştim  yeni doğan bir çocuğun iki ayağında çekip  yarmışlar ...Ne vahşet demi

vuslatım vahdet

herşeyin iyisi ile kotusu oldugu gbı  bu partılerınde secmenlerınde örtu ve ortunmeye yakın duranları oldugu gıbı dusmanlık besleyenlerıde var.
tıpkı bazı ortulu kardeslerımızın onlara karsı olan ön yargıları gıbı.

bızler ınsan olarak herseyden evvel on yargılarımızdan kurtulup ınsana ınsan oldugu ıcın deger vermelıyız bızdekı samımıyet onlarında kalplerını yumusatacaktır.
yıllardır bırbırımıze öcü gibi gösterıldık işbirlikci basın yayın organları tarafından.

mhp ise  milliyetcı oldugundan tabanada daha ılımlı bır potre sergıledı . ırkcılık .
türklerın dını ıslam degılde Allah gostermesın baska bır inanc olmus olsaydı mhp hangı ınanca sahıp olurdu dıye dusunuyorum bazen..

evet güneş balcıkla sıvanmaz, hakk ıcın atan kalp durmaz, hakk ıcın konusan dıller susmaz,
rabbım yardımları bızlerledir.
şunu çok ıyı bılelım kı ;
örtulunun yerı evıdır kafasına vur lokmasını al , susukun, pısırık ,acız  olarak gormek ıstedıklerınden ve gıtgıdede her alanda bılınclenen kendılerının dahı bılmedıgı konularda bılgı sahıbı şuurlu kadınlarımız onları çıldırtmaktadır.
örtün mu yasaklandı. onlara gore tıpış tıpış evıne gıdeceksın, senı hakk ararken hesap sorarken gormek ıstemıyorlar.
ne istiyorlar örtülü bacılarımızdan: çok şey istiyorlar ama  benım bacılarım buna razı gelmedıgı için onların öfkelerine maruz kalıyor..
örtü ve örtünmeden dolayı birileri bize öfke mı duydu bu bizim için bir ŞEREFTİR.

Rabbim adaleti  ile muamele edenlerin en adaletlısıdır.