Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Çalgılı şeyler dinliyorum.. ...........

Başlatan Anti_Ebrehe, 16 Eylül 2009, 07:48:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anti_Ebrehe

Degerli dostlar ben'de çalgılı şeyler dinlirem..
ama bu site'de dinlemeyin yazmasınada şaşmıyorum , kaynaklı hadisler var..
zira cübbeli ahmet efendi'nin sohpet ettiği kanal'da ( lalegül fm '' ) de     sohpet aralarında müzik giriyor .
ne yani ? cübbeli hocayı dinleyip , sohbet aralarında kulaklarımızımı kapatalım.. zm3)) zm3))
Ordan baxanda neyimi gorursen?
icimi? xarakterimi? fikirlerimi? hisslerimi  nifretimi? deyerimi? ozunu? sheklimi? rengimi? xeyalimi? ashkimi?
gormediyin hecbirsheyin arxasinca dushme

gurbetci

++kendiniz söyliyorsunuz Hadisler var diye Hadisler yasak diyorsa yaninizda panuk tasiyacaksiniz
llahi seven bir Kalp  bu yolda yorulmayida sever

Anti_Ebrehe

icimi? xarakterimi? fikirlerimi? hisslerimi  nifretimi? deyerimi? ozunu? sheklimi? rengimi? xeyalimi? ashkimi?

nirvana

pamuk demek istedi sanırım :) aralarda kulağınızı kapatın diye
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

Anti_Ebrehe

Çok ilgincime gelir... nece beledir anlam da verebilmirem.

doğanay

müzikli birşeyler çıkınca elinizde kumanda var hemen kanal değiştirin.sohbet dinliyorsunuz bir reklam arasında ne kazandıysanız tekrar sıfırlıyor.aman dikkat.

suden

sadakatı dinleyin sadakati ilahi ise ilahi sohbetse sohbet.yeter yeter.başka frekansa gerek yok pamuğada.
said,cennetlik kişidir.başkasından ibret alandır.
şaki,cehennemlik kişidir.BAŞKASINA İBRET OLANDIR.

tefhim

Müziksiz sohbet edilen yerler var,araştırırsanız mutlaka rastlayacaksınız biiznillah.Böylelikle radyo ve tv alışkanlığından da kurtulmuş olursunuz.Pislik karıştırılan kaşıkla bal  yememiş olursunuz.

Ve hala müzik çıkınca kapat efendim elinde kumanda yok mu diyenlerin bu misalle ağızları biraz kamaşacak ama olsun o kadar.
Bedeel islemü gariben feseyeudü gariben fetuba lilgurabai.