Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

İstiklal Marşınin Icrasinda Rezalet

Başlatan muallim, 30 Eylül 2005, 11:13:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muallim

tavuk ile marş ... :D  :D

Esek hoşaftan ne anlar diye baglayabiliriz bence...
"Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah'tan korkun ki rahmete eresiniz."
[Hucurat Suresi 10]

racül

Esekler adina konusmak ne derece dogru? Ya gercekten anliyorlarsa...?Halk arasinda konusulan bir cok mytosun iciinin ne kadar bos oldugu zaman zaman cikiyor ortaya.. Eseklerin damak tadina ta'n etmemek en iyisi derim ben... :lol:
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

yusufum

Pamfilya kardeşim.Zıt kutupları biribirine bağlamadaki ustalığına hayran olmamak elde değil.
İnsanı hem güldürüyor hemde düşündürüyorsun.
Alıntı Yap
Esekler adina konusmak ne derece dogru? Ya gercekten anliyorlarsa...?Halk arasinda konusulan bir cok mytosun iciinin ne kadar bos oldugu zaman zaman cikiyor ortaya.. Eseklerin damak tadina ta'n etmemek en iyisi derim ben...
:)  :)

Hazır cevapta da üzerine yok valla :)
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

racül

Iltifat ediyorsunuz efendim,

Nabi'yi Nabi yapan bir hüsnü nazar,
Urfaliyiz bizde nezahet ne gezer..-

demis ya Sair Nabi,

bizdeki de o hesap.. Bir seyleri baglantilayiverme ustaligindan degil.. Esekle ilgili fikirleirim mübaregin gözlerine ve bakislarina olan meftuniyetimden geliyor. Burada bahsi merkeble ilgili bir güzel kelam olduysa bu,

Nabinine dedigi gibi "bir hüsnü nazar"-i merkebdendir..
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

abdülhamid

Sevgili pamfilya kardesim! Istiklal marsi ile öyle hemen tavugu baglayip kapatmak yok bu bahsi...Söz az biraz da olsa müzikten yelken sisirmeye basladi ya.Rüzgarin dogrultusunda takilalim biraz.Su heavy-metal müzik gruplari var ya.Hani su uzun saclarini muhtelif caniplere dogru savuraraktan ve dahi tabiatta mevcut ve ehlince malum mükevvenattan bazilarinin cikardigi sese benzeyen sesler cikararak sarki söyleyen ve bu sarkilariyla kitleleri ugursuz, ahlaksiz batakliklara sürükleyen insan müsveddeleri var ya.Grubunu bilemeyecegim ama, kendisini biliyorum: ozzy osbourne...Kendileri bu metal camiasinda efsane bir isim oluyorlar.Iste bu zat konserlerinde civciv ezmekle maruf imis.Ve pek cok sadist ruhlu sahsiyet te müzik esliginde tavuk yemenin lezzetinin dorukalrina tirmanmak icin isbu konserlere dahil olurlarmis.Gördünüz mü tavukla müzigin baglantisini.Kiskananlar catlasin.ISte tavuk iste müzik. (yok, böyle degildi ya; iste hendek iste deve miydi?)