Sitemizin yeni çehresi ve yenilikler

Başlatan Miftahulkuluub, 23 Eylül 2005, 13:53:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

racül

Allah razi olsun...
Emegini zayi etmesin...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

racül

Idarecilere tavsiyelerin kapagina baktim, galiba orjinal bir eser..

Vakit bulup okumam lazim...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss

yusufum

Millet biraz küskün galiba .Eski aktivite pek yok forumda .Nedeni araştılılmalı bence .Aktivite tekrar sağlanmalı
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

ASUDE

racül

yusufum abi,

millet bayram tatilinde.. Bazi islerin sezonunda olunca ahali, burasi biraz tatil havasinda geciyor..
Tatil ile atalet ayni kelimeden geliyorlar ya...
                                                Theodor Heuss

yusufum

Pamfilya kardeşim.Belki de haklısın ama ,Kardeşlerin fazla tatil yapması hayra alamet değil.Rehavete sebebiyet verir :)

Sadakatin canlılığına çok alışmıştım da.
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

racül

Benim yas 30'a geliyor, yas ilerledikce insan biraz daha durgun, daha bir sakin yerleri özler oluyor..

Ama siz esnaftan oldugunuz icin olsa gerek, canlilik ariyorsunuz, yasiniz kirklarda oldugu halde..

Mekanin güzeli, kenarda, sakin, gürültü patirtidan uzak olanidir... :wink:
                                                Theodor Heuss

yusufum

Alıntı yapılan: "pamfilya"Benim yas 30'a geliyor, yas ilerledikce insan biraz daha durgun, daha bir sakin yerleri özler oluyor..

Ama siz esnaftan oldugunuz icin olsa gerek, canlilik ariyorsunuz, yasiniz kirklarda oldugu halde..

Mekanin güzeli, kenarda, sakin, gürültü patirtidan uzak olanidir... :wink:

Tamam pamfilya.dediğin gibi olsun .Mekanın güzeli sakin olanıdır. :) Ama bu mekanda her zaman istediğim ve özlediğim kardeşlerim de her zaman olsun.

Mesela sizin gibilere (kardeşlere) alıştığım için her zaman gözler arıyor.Bu ailenin bütün bireylerinini bu mekanda görmek istiyor. :)

Şahsen ben tartışmayı çok seven biriydim.Zaman zaman yine bazı sosyal tartışmalara katılıyorum ama artık kişileri olduğu gibi kabullenmeyide (günahıyla sevabıyla) bilmek lazım. Yani ,artık tartışmaktan çok,yeni yeni dostlar edinmek,Kişilere kendini kabul ettirmekten çok,kişileri olduğu gibi kabullenmek,onlarla samimi ve dostane diyalog halinde olmak,ne bileyim asgari değilde azami müştereklerde birlikteliği sağlamak veya bunun gayreti içerisinde olmak gibi bir gayret içerisinde olmaya çalışıyorum.Bundan da zevk aldığımı hissediyorum.

Sadakat ailesinin içerisinde olmak bana büyük zevk veriyor.

Akşam eve dönünce ,cocuklrımla oynarken,kardeşlerimlede sanki bir aile gibi sohbet etmeyi onlarla sanki kendi evimdeymiş gibi bir arada olmayi seviyorum.

Bilmiyorum pamfilya anlayacağın ben herhalde kalabalığı daha çok seviyorum . :)
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

müteallim

Alıntı yapılan: "yusufum"Millet biraz küskün galiba .Eski aktivite pek yok forumda .Nedeni araştılılmalı bence .Aktivite tekrar sağlanmalı

Aksilik yapanlar forumdan atilinca kavgada bitmis oldu. Kavga bitince hareket yok gibi amma cok kaliteli arkadaslarimiz geldi aramiza sahsen ben cok memnunum iftifade ediyorum
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

müteallim

Alıntı yapılan: "Miftahulkuluub"8 OCAK 2006

:arrow: Cevap veremedi;
:arrow: Namaz kitabı
:arrow: Huzurun kaynağı Aile
:arrow: Bir casusun itirafları
:arrow: Kıyamet ve ahiret
:arrow: Menakıb
:arrow: İdarecilere tavsiyeler bölümü eklenmiştir.

Eklenen yeni bölümler sadakat.net anasayfası sol menüden kütüphane lingini tıklayarak görebilirsiniz.Müstefid olmanız temennisi ile..
Cok güzel olmus istifade edecegiz insAllah.ellerinize saglik
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

racül

Bizimki saka tabii..

"Where is hareket there is bereket" diyorduk ingilizce dersinde.. Ortami biraz hareketledirmek lazim..
                                                Theodor Heuss

EFSuN

Alıntı Yap"Where is hareket there is bereket"

:D
Evet, katılıyorum.. :)
Biraz daha hareketlensek, cvp yetiştiremesek daha iyi olacak gibi..
Yüzleri dost, özleri düşmandan usandım..
Hata değil, ettiğim isyandan utandım..

yusufum

Alıntı Yap
"Where is hareket there is bereket"

:)
:x
ANA HAKİKAT'İ ANLAT

müteallim

Alıntı yapılan: "EFSuN"
Alıntı Yap"Where is hareket there is bereket"

:D
Evet, katılıyorum.. :)
Biraz daha hareketlensek, cvp yetiştiremesek daha iyi olacak gibi..

bende katiliyorum hareket olsunda kaliteli,dogru ,ve itikadi yönden saglam olsun.Bunun icin herkez cevresine sadakati tavsiye etmeli.