Agustos 2009 Hatimleri ve DÜASI

Başlatan müteallim, 31 Temmuz 2009, 02:16:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

agustos ayinda okunan hatimler.

1-Kur´anikerim hatmi.
1-salatu münciye hatmi.
3-yasini serif hatmi.

Hatimlerimizin DÜASI

Yarabbel alemin. Okunan kur´ani kerim hatimlerini ve yasini serif hatimlerini Basta Rasülüllah efendimizin ve piranimizin yedi mübarekeleri ile huzuru Sirri ahadiyyetine takdim eyledik; Bu asirda sevdigin ,muhabbet ettigin zati seriflerin hürmetine esma-ü-l-husna hurmetine kitabin kur´ani kerim hurmetine  Mübarek Ramazani serif hürmetine ve icersineki kadir gecesi hürmetine kabul eyle yarabbi.

bu hatimlerden Hasil olan sevabi Rasülüllah efendimizin ruhu mukaddeselerine hediyye eyledik vasil eyle Sefaati- Rasülüllahdan mahrum eyleme ya rabbi.

Ezvaci-tahirat al ve ashabinin ensar ve muhacirin hazaratinin tabiin ve tebei tabiinin cümle enbiyai uzam Rüsülü kiramin ruhlarinin makamina, fukaha , Ulema , süheda ve bütün büyüklerimizin Ruhlarinin makamina hediye eyledik vasil eyle yarabbi.

Hususu ile bu zamanda kur´ana hizmeti ile ümmeti muhammedin kurtulusuna sebeb olan hazreti üstazimizin  ruhuna onun yolunda hizmet edenlerin ruhlarinin makamina ,Bu alemden iman ile göcen ve fatihaya muhtac olan mü´min kardeslerimizin Ruhlarinin makamina , Anne baba ecdat ve akrabai taallukatimizdan ahirete intikal edenlerin ruhlarinin makamina hediye eyledik vasil eyle yarabbi.
Hususi ile bu hatimleri okuyan kardeslerimizin anne baba ecdadindan ve sevdiklerinden ahirete göcenlerin ruhlarina  hediye eyledik vasil eyle Ya Rabbi.

son zamanlarda vatan, bayrak ,kur´an,islam ve mukaddesatimiz icin canini ve bütün varligini feda eden aziz sehitlerimizin ruhlarinada hediye eyledik vasil eyle yarabbi.

Hususi ile adminimizin merhume annesinin de ruhuna hediye eyledik vasil eyle.mekanini cennet eyle yarabbi.

müminlerin sikintilarinin kalkmasina islami hizmetlerin inkisafina , hidayetden nasibi olanlarin bir an evvel hidayetine, Usati mü´minin günahlarinin affina vesile eyle yarabbi.

(Müteallim)

Kuran-ı Kerim Hatmi
1-lalegül
2-lalegül
3-lalegül
4-lalegül
5-Lika
6-adıgüzel
7-ene dost
8-n.u.r.ö.z
9-ikra42
10-ikra42