gercek hayata dönemiyor

Başlatan hizmetci, 25 Temmuz 2009, 15:58:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hizmetci

Kadirlide 12 yasindaki bir cocuk, gecen yil Ekim ayi baslarinda gizli güclerinin oldugunu düsünmeye basladi. Bu tarihten sonra sürekli televizyon dizilerindeki kahramanin sözlerini tekrarlayan cocuk, anne babasinin ve doktorlarin yogun cabalarina ragmen birtürlü gercek hayata döndürülemiyor. Ilkögretim 5. sinif ögrencisi iken rahatsizlanan ve ailesi tarafindan götürüldügü cukurova üniversitesi tip fakültesi balcali hastanesi cocuk sagligi ve hastaliklari ana bilim dali tarafindan verilen raporda, NEDENI BILINMEYEN PSIKOTIK ATAK teshisi konuldu. Yapilan tadavilere cevap vermeyen cocuk yürüyemiyor, göremiyor, konusamiyor ve kendini hala sihirbaz zannediyordu. Yapilan ilac tedavisinin kesilmesi ile normal hayata dönen hasta babasinin ifadesine göre televizyon izlediginde tekrar kendini kaybediyor.
Alinti Yedikita
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

Lika

Maalesef şu zamanımızın en ciddi sorunlarından biri bu sihirli diziler. Ebeveynlere bu konuda çok görev düşüyor. Başından savmak için bu sihirli dizi tuzağının başına oturtukları çocukları manen ne tahribatlara uğruyorlar bir bilseler...

Konu hakkındaki link de incelenebilir.

http://www.sadakat.net/forum/cocuk-egitimi/ynt-sihirli-diziler-t26397.0.html;msg195685#msg195685

Teşekkür ederiz hizmetci kardeşim.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim