Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Osmanlıca imla kaideleri

Başlatan Miftahulkuluub, 16 Şubat 2009, 11:34:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Miftahulkuluub

İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

Lika

Bu kadar tevafuk olur, bugun arkadaşımızla konuştuğumuz mevzu sadakatte medresede ayrı bir bölüm olarak paylaşıma açılmış. Teşekkür ediyoruz. Hayırlı Olsun.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

ruy-ı zemin

Demek ki Adminimizin Kalp gözü açık anında zahir oluyor. ( Şu an içimden geçenleri yazıyormuş.)
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

Fatihan

Alıntı yapılan: ruy-ı zemin - 16 Şubat 2009, 14:51:38
Demek ki Adminimizin Kalp gözü açık anında zahir oluyor. ( Şu an içimden geçenleri yazıyormuş.)

Allahu alem :)

OLCAY

ben aranıza yeni katıldım osmanlıca okuyabiliyorum,yazmaya yeni başladım.imla kaidelerini buradan çalışacağım Allah razı olsun.
" BESMELE HER HAYRIN BAŞIDIR....."

filomi

ucar

Talebelere nasil ogretirim diye kara kara dusunuyordum..)) Burda teferruatli bir sekilde gosterilmis zaten. Allah razi olsun.

Derviı61

bende çok niyetliyim öğrenmeye bakalım nasıl öğrenirim

teksir

cok guzel bunun aynisi bende kitap halnde de mevcut
atilma dur, suhan-i ehl-i hali anlamadan
cevaba etme tasaddi suali anlamadan.
                                                 naci!

asud

ben de öğrenmeye yeni başlayanlardanım , çok faydası olacağına eminim Allah razı olsun elinize sağlık.
EDEP YA HU !!

iniz_hay

Allah razı olsun.
Edadımızın okuyup yazdığı harfleri ve okumasını  her kardeşimizin bilmesi güzel olur.
bende tekrar başlayacağım.

m.sadakat

Okumamda elhamdülillah bir sıkıntı yok ama yazma sıkıntım vardı. Dersim için çok faydalı oldu. Teşekkürler.

canım kursum

bende yeni katıldım sadakat ailesine.Bende okumayı biliyorum ama yazmayı çook istiyordum .

Abd-B

Osmanlıca kuyup yazmak isteğimden dolayı nette araştırma yaparken rastladım sitenize .Çok beğendim..Benim için faydalı olacağınızı umuyor ve Rabbim sizden razı olsun diyorum....