İzin

Başlatan osmanli, 01 Nisan 2009, 14:17:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

bayram iznine ayrlacak kardeslere hayirli bayramlar dileriz.ramazani serif bayraminiz bereketli olsun
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

duha

Helal olsun kardeşim

Şimdiden hayırlı bayramlar fazla özletmemenizi dileriz :)
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

enfa

Helal olsun, hayırlı bayramlar.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

osmanli

Alıntı yapılan: müteallim - 18 Eylül 2009, 02:39:01
bayram iznine ayrlacak kardeslere hayirli bayramlar dileriz.ramazani serif bayraminiz bereketli olsun

Lika

Helal olsun, hayırlı bayramlar.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Mahi

İzin sırası bizde :)
Zamanı muayyen olmayan izne ayrılıyorum hakkınızı helal ediniz.
Hayır dualarınızda yer almak ümidi ile.

Lika

Helal olsun. Sen de hakkını helal et kardeşim. En kısa zamanda seni yeniden aramızda görmek duası ile.. Allah'a emanet ol :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Tuğra

Helal olsun,Hz Allah kolaylık versin.
〰〰〰〰🐠

osmanli

İsra

Helal olsun,Allah yardımcın olsun

enfa

Helal olsun, Allah'a emanet ol.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Fatihan

helal olsun...

Fatihan

Yarından itibaren 10 günlük izne ayrılıyorum.Hakkınızı helal ediniz.

Tuğra

Helal olsun hayırlı yolculuklar.
〰〰〰〰🐠

İsra