İzin

Başlatan osmanli, 01 Nisan 2009, 14:17:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İsra

Bana da bir süreliğine müsade

hakkınızı helal edin (farkında olmadan kırıp,üzdüysem affola)  :)

Tuğra

Helal olsun,çok gecikme..
〰〰〰〰🐠

Lika

Helal olsun.
Duha'ya söylediklerimi yine yeniliyor, senin de yerinin çok belli olacağını ifade etmek istiyorum. İnşaAllah çok güzel bir tatil geçirir, en kısa zamanda aramıza dönersin. Allah'a emanet ol :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Fatihan

enfa

Helal olsun, ikinize de hayırlı yolculuklar :)

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

müteallim

s.a. kardesler.artik persembeden itibaren bir ay hizli hizmet maratonu basliyor.avrupadaki hizmetleri avrupada olanlar bilirler.her gün teravih,günlük iki defa mukabele her gün vaaz  bes vakit namaz ayrica talebe hizmetleri. bunun yaninda hasat vakti oldugu icin teberrular derken bilmiyorum nete bakma vaktimiz olurmu.??
onun icin vakti olan kardeslerimden bilhassa benim mod oldugum bölümlerede göz ativermelerini rica edecegim.

yani sizin nlayacagniz bir ay bendenizde izinli gibiyim.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Tuğra

Kolay gelsin hocam,sizin yerinizi dolduramayız ama elimizden geleni yaparız inşAllah.
〰〰〰〰🐠

Lika

Kolay gelsın hocam. Allah yardımcınız olsun.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Fatihan

Aleyküm selam,

Allah yardımcınız olsun Hocam.

enfa

Aleyküm selam hocam, Allah kolaylık versin.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

setre

Tatile gidenlere Hayırlı yolculuklar, iyi dinlenmeler.Müteallim hocam Hz.Allah kolaylık versin makbul kılsın hizmetlerinizi.
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

setre

Bende Ramazan ayı boyunca  müsaadenizi istiyorum, pek vaktim olmayacak internete girmeye(olduğunda burdayım inşAllah), herkese en kabul olunanından  bol ibadetli, bol hizmetli, bol dualı   hayırlı ramazanlar olsun (:
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

müteallim

arkadaslara  tesekkür ederim  düalarinidan dolayi.insaAllah feyizli ve bereketli gececektir.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Fatihan

eveeet zaten son zamanlarda pek girdiğin yokdu diyeceksiniz ama...

Yarından itibaren Allah nasip ederse izne ayrılıyorum.Bu zaman zarfında nete girme imkanım pek olmuyor.
Şimdiden hepinizin Ramazan-ı Şerif Bayramı mübarek olsun.Hakkınızı helal ediniz.

Selam ve dua ile.

İsra

Helal olsun

sizinde şimdiden bayramınız mübarek olsun