Manisa - Alaşehir'e askere gidiyorum

Başlatan thenaksi, 16 Şubat 2009, 14:26:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thenaksi

arkadaşlar alaşehire askere gidiyorum da.. a34))
alaşehirde askerlik yapmış yapacak arkadaşları tanımak ve tavsiyelerini almak isterim.
Gam değildir gide dünya kala din,
  Gam odur ki kala dünya gide din..!

Gül_Sultan

Hayırlı tezkereler thenaksi, Allah (c.c.) yardımcın olsun kardeşim. :)
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

Fatihan

Güle güle gidiniz.Allah yardımcınız olsun.Şİmdiden hayırlı teskereler diliyoruz kardeşim...

müteallim

ala sehirin en yüksegi olan top tepesinde bir güzel kurs var.ziyaret etmeni tavsiye ederim.birde belediyede zabita amiri murat var sorarsaniz benim selamimi iletirsiniz.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Yakamoz_34

Alıntı yapılan: fatihan - 16 Şubat 2009, 16:44:40
Güle güle gidiniz.Allah yardımcınız olsun.Şİmdiden hayırlı teskereler diliyoruz kardeşim...

osmanli

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 16 Şubat 2009, 14:43:56
Hayırlı tezkereler thenaksi, Allah (c.c.) yardımcın olsun kardeşim. :)

ENE 67

SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

duha

Alıntı yapılan: fatihan - 16 Şubat 2009, 16:44:40
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

thenaksi

herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsunn..

İsra

Hayırlısıyla gidip dönersiniz inşaAllah

Himmet

Biraz geç olmuş ama bizde hayırlı tezkereler dileriz..

Küçüklüğümüzde askerlerden aşırı derecede korkardım ve hemen ağlamaya başlardım.Şimdi ise bakıyorum kardeşimiz olacak yaştakiler asker olmaya başladı.Bunlar daha çocuk sayılır nasıl asker olacak diye düşünüyorum. :)

Benim abimde askerliğinin ilk kısmını Alaşehirde yapmıştı.Bizde ailece ziyaretine gitmiştik.Müteallim hocamızın zikrettiği kursumuzda bir gece misafir olmuştuk.Manzarası çok güzeldi. :)

Alaşehirden sonra da Kıbrıs'a gönderilmişti.Öğrenmek istediğiniz bir şey olur ise yardımcı olmaya çalışırız.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

thenaksi

saol himmet kardeş bu aralar buldum bi iki kişi orada askerlik yapanlardan anlattılar biraz

bu arada daha teslim olmadım ilk durağımız da o yurt olacak inş.

thenaksi

arkadaşlar manisa alaşehire gittim Allaha şükür ulaştırma taburunda acemiliği bitirdim.. :D

toptepe de güzelmiş gerçekten...

Himmet

Hayırlı olsun kardeşim.Allah tamamına erdirsin.İnşaAllah bundan sonraki ikametgahınız da hayırlı bir yer olur.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

thenaksi

S a arkadaşlar
İstanbuldayım 80 günüm kaldı  :)