Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kul Hakkı

Başlatan antepli, 08 Haziran 2005, 16:14:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antepli

İsa aleyhisselâm bir kabristandan geçerken azap gören bir ehl-i kubur görüp Cenab-ı Allah'tan sebebini sual etti.

Allah (C.C.) :

— «Ya îsa dua et de o kulum dirilsin, sen de kendisinden niçin azap olunduğunu sor!» buyurdu.

Hazreti İsa duada bulunarak mevta dirildiğinde niçin azap olunduğunu sordu.

Azap gören zat:

— «Ya îsa, ben dünyada iken hamallık yapardım. Bir gün odun taşırken sahibinin haberi olmadan taşıdığım odundan bir çöp koparıp dişimi karıştırdım, işte Cenab-ı Allah bana bunun için azap etmektedir.» deyip kabrine geri girdi.  :cry:  :cry:  :cry:
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

mawis

Selam abiler ablalar bana yardım edebilirmisiniz acaba ben 14 yaşındayım ve gezginler.net işte yalan olmasında oradan messenger programı ve plus indirdim ve kull hakkına girer mi lüfen yardım edin....?

mazhar

Kul hakkı çok çok önemli...Kutsal beldelere giden kişiler.Hacı adaylarımız bu konuya gereken önemi vermiyorlar.Bütün tanıdıkları arayıp tek tek helallik istemeleri gerekir...

zeyn-ıl dınye

o programların telif hakkı var dost , her ne kadar telif hakları yani senin anlayacağın devren satın alma bedelleri gayrimüslim insanların olsa da hak haktır . indirdiğin her korsan program ya da aklına her ne gelirse(film, oyun , program vs ) içinde kul hakkı mevcuttur .

mazhar

Allah kul hakkına girmekten hepimizi korusun.